Therme | Dutch Glory & Saigon Pink Lotus

Vorige week kreeg ik een mailtje binnen van Therme. Omdat ik vorig jaar een klacht had ingediend over de shower foams kon ik binnenkort een pakketje in de bus verwachten. Op zich vond ik dit best wel vreemd want de klacht die ik had was netjes opgelost, en ik heb op dat moment ook nieuwe producten gekregen. De volgende dag had ik meteen al een klein pakketje in mijn brievenbus zitten, hartstikke leuk natuurlijk!

Er zat een brief bij het pakketje; er waren heel veel klachten vorig jaar binnen gekomen over de Shower Foams en de Anti Transpirant Deodorant. Bij deze twee producten werd gebruik gemaakt van de zogenaamde Airopack technologie. Deze technologie maakt gebruik van luchtdruk in plaats van drijfgas en is daardoor zeer milieuvriendelijk. Helaas kwamen er veel klachten binnen, deze producten werkten niet naar behoren. Het product kwam vaak niet goed uit het flacon met als resultaat een (half)volle verpakking waar niets meer uit komt.

Maar gelukkig heeft Therme naar de klachten geluisterd! Ze hebben mij de vernieuwde Foaming Shower Gel en Anti Transpirant Deodorant opgestuurd. Jullie kunnen begrijpen dat ik wel heel erg benieuwd was of deze foam wel goed zou werken.

Dutch Glory
De vernieuwde uitstraling vind ik heel erg mooi. Glimmend! Het ‘Nederlandse’ komt leuk terug op de bus, maar niet teveel, een prachtige vormgeving! Het is een nieuwe stijl die ze nu gebruikt hebben, maar toch heel herkenbaar. De Foaming Shower Gel heeft een inhoud van 200ml en is verkrijgbaar voor € 7,50.

Typisch Hollands… extreem verzorgend

Ingredienten
aqua, sodium c14-6 olefin sulfonate glycerin, isopentane, cocamidopropyl hydroxysultaine, parfum, sodium lauroyl sarcosinate, acrylates/steareth-20 methacrylate copolymer, isobutane, coco-glucoside, phenoxyethanol, propylene glycol, tetrasodium edta, cocamide mipa, laureth-4, ethylhexylglycerin, citronellol, sodium hydroxide, polyquaternium-39, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, geraniol, eugenol, sodium benzoate, tocopherol

Als ik voor de eerste keer de schuim op mijn hand doe schrik ik een beetje, is dit het? Maar 2 seconden later begint het echt te schuimen! Dit is wat we willen zien, heerlijke foam! Dit heb ik getest zonder water, met water gaat het nog meer schuimen en heb je helemaal niet zoveel nodig om je helemaal in te zepen. De foam heeft een heerlijke neutrale, frisse bloemen geur. Maar waar ik juist heel erg naar benieuwd was… doet de bus het na een paar dagen nog steeds? Dit was namelijk bij de oude bussen niet het geval en daarom was mijn klacht bij Therme terecht gekomen. Na een week testen schrijf ik dit artikel en de bus doet het nog steeds prima! De druk is nu veel beter dan de oude flacons, en de kracht blijft gelukkig hetzelfde. Ik ben gek op dit soort douch foams, en nu ik weet dat de druk goed is aangepast ga ik ze ook zeker weer vaker kopen!

Dutch Glory heeft meerdere producten in het assortiment:

 • Therme Dutch Glory Shower Scrub €8,95
 • Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel €7,50*
 • Therme Dutch Glory Body Lotion Spray  €7,35
 • Therme Dutch Glory Whipped Cream  €9,95
 • Therme Dutch Glory Shower Milk €4,95

Ik hoop dat deze nieuwe collectie wordt uitgebreid met o.a. een deodorant, badolie en body butter.

Therme

Ook kreeg ik de Saigon Pink Lotus Anti Transpirant opgestuurd. Hier waren blijkbaar dezelfde klachten over binnengekomen, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee gehad. Ik moet bekennen… de deodorant van Therme kende ik helemaal niet! Ook deze deodorant zit in een nieuwe, mooie glimmende verpakking.

Heerlijk genieten

Ik heb nu een week deze deodorant gebruikt. Persoonlijk vind ik het erg moeilijk om een goede deodorant te vinden, ik zweet namelijk best snel. Ik moet dus dagelijks meerdere keren spuiten, of zelfs een ander t-shirt aantrekken. Met deze deodorant heb ik dat niet gehad! Er is één dag geweest dat ik hem in de middag nog een keer gebruikte, maar dit was meer uit ‘gewoonte’. De woorden ‘anti-transpirant’ en ’24H’ die op bijna iedere bus staan komt heel erg in de buurt bij deze deodorant. Ik ben zeer tevreden, en ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb!

Therme

Ingrediënten
butane, isobutane, cyclopentasiloxane, propane, aluminum, chlorohydrate, parfum, dimethicone, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, dimethiconol, talc, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionone, citronellol, coumarin

De producten van Therme Saigon Pink Lotus hebben hun romantische en luxueuze geur te danken aan de aroma’s van roze lotus, amber, vanille en sandelhout.

Therme

Saigon Pink Lotus heeft meerdere producten in het assortiment:

 • Saigon Pink Lotus Body Mist € 7,25
 • Saigon Pink Lotus Massage Olie € 8,35
 • Saigon Pink Lotus Anti-Transpirant Deodorant € 3,99
 • Saigon Pink Lotus Badolie € 7,95
 • Saigon Pink Lotus Doucheschuim € 7,50
 • Saigon Pink Lotus Douchecrème € 4,95
 • Saigon Pink Lotus Vloeibare Handzeep € 4,95
 • Saigon Pink Lotus Handcrème € 5,95
 • Saigon Pink Lotus Douche Scrub € 8,95
 • Saigon Pink Lotus Body Butter € 9,95
 • Saigon Pink Lotus Geurstokjes € 9,95

Een uitgebreide collectie zoals jullie kunnen zien. Ook zijn er diverse cadeaupakketten van Saigon Pink Lotus te koop.

Hebben jullie deze nieuwe producten al geprobeerd?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge