Kiekepiep brengt unieke collectie kinderaccessoires met kleurrijke vilten bolletjes

Moeite met het uitzoeken van leuke accessoires voor de baby- of kinderkamer? Kiekepiep helpt je daarbij! Zij hebben een prachtige collectie kinder- en woonaccessoires, gemaakt van vilt. Ware eyecatchers die de harten stelen van zowel de kinderen als de ouders. Met kleuren die passen bij de trends van nu of gemaakt naar wens van de klant.

Kleurrijke viltballetjes
Het begon allemaal met de vrolijke vilten bolletjes uit Nepal. Eigenaresse Joyce vertelt: “Tijdens mijn zwangerschap in 2013 zocht ik naar unieke accessoires voor de babykamer, maar ik vond niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op vilt en kleur dus maakte ik zelf de mooiste wagenspanner die ik ooit had gezien. Tijdens mijn zoektocht naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik de viltballetjes. Ik bestelde er 10 en had nog geen idee wat ik er mee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!” In 2014 werd Kiekepiep opgericht en inmiddels ontwerpt en maakt Joyce speenkoorden, mobielen, naamletters, slingers en wagenspanners van vilt en/of viltballetjes.

Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!

Fair trade bolletjeskleden
Wie echt iets bijzonders in huis wil kiest voor een uniek bolletjeskleed. De kleden zijn net zo mooi als het verhaal erachter. Ze worden namelijk met de hand gemaakt door Nepalese vrouwen, die met veel geduld en toewijding duizenden viltballetjes rijgen en naaien tot een prachtig vloerkleed. De viltballetjes zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Bovendien zijn de bolletjeskleden fair trade. De vrouwen ontvangen een rechtvaardig loon voor dit prachtige vakwerk. De bolletjeskleden zijn verkrijgbaar in een vierkante en ronde uitvoering vanaf € 149.

Speenkoord

Een bijzonder kraamcadeau
Echte bestsellers van Kiekepiep zijn de speenkoorden. Elke moeder kent het gedoe van een speentje dat steeds op de grond valt of kwijtraakt. Met een speenkoord is dit verleden tijd. Kiekepiep onderscheidt zich door de kleursamenstelling, kwaliteit van de materialen en de zorgvuldigheid waarmee de speenkoorden gemaakt worden. Bovendien zijn ze ook met naam van het kindje te bestellen. Ideaal als kraamcadeau, want het blijft bijzonder om de naam van je pasgeboren kindje voor het eerst ergens op te zien staan. De speenkoorden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, vanaf € 13,95.

Wat vinden jullie van deze decoraties?

1 Comment

  • Ontzetten leuk! Ik ben altijd heel erg fan van niet standaard dingen. En het feit dat je een eerlijk product koopt maakt het helemaal aantrekkelijk vind ik. Ik had voor mijn zoon geen speenkoord nodig, Haha die is er mee vergroeit. Maar wie weet in de toekomst!
    Lisette onlangs geplaatst…Weekvlog 3 | Ziekenboeg en een nieuwe vlogcameraMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge