Mijn maand in foto’s #03 | Verkiezingen, lente en lekker lunchen!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien en morgen is het gewoon alweer 31 maart! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand en deze maand stond in het teken van kou, lentedagen, lekker lunchen en de verkiezingen! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb!

Kijken jullie mee?

Dood vogeltje

Phoe, we begonnen deze maand heel erg koud! Zo koud dat er een dood vogeltje bij ons op het pad lag. De reactie van Nina vond ik wel geweldig toen ze hem zag liggen: ‘ffies een broodje geven’?

Kieswijzer

De verkiezingen stonden weer voor de deur, dus ook ik heb de kieswijzer ingevuld. Maar of ik er veel wijzer van werd…

Twix perspakket

2 maart kreeg ik dit leuke perspakket binnen van Twix, hier word ik natuurlijk hartstikke blij van!

Vogeltjes

De vogeltjes hebben het maar druk met eten zoeken met al die vorst. Maar eigenlijk vind ik het wel gezellig zo voor het raam, ik kan er uren naar kijken!

Twix

Ik deed mee met de Twix campagne op Instagram, daar had ik al eerder deze week het perspakket voor ontvangen. Deze foto plaatste ik op mijn Instagram account.

Andrelon

Andrélon is met een nieuw product gekomen, namelijk heerlijke doucheschuim met de naam ‘Andrélon skin ochtend boost’. In het artikel laat ik jullie er alles over weten!

Peuterspeelzaal dieren

Op donderdagmorgen 8 maart was het weer tijd om naar de Peuterspeelzaal te gaan. De favoriete bezigheid van Nina is daar momenteel met de dieren spelen!

Traktatie

Ondertussen kreeg ik de traktaties binnen om te trakteren voor haar derde verjaardag!

Shirt en schoenen

Voor het eerst deed ik een bestelling bij Kiabi. Ik had leuke (betaalbare) schoenen gezien die me handig leken voor naar de Peuterspeelzaal. Helaas was dit een flinke miskoop, en zelfs het tweede paar wat ik opgestuurd kreeg was de rits van hele slechte kwaliteit. Jammer!

Muursticker

Via de Facebookpagina van Jenny’s Ambachtswinkel deed ik mee aan een leuke winactie waarmee je een muursticker kon winnen. En ik had gewonnen! Deze grote beer met het konijntje kwam binnen in een prachtige antracietgrijze kleur, en staat vast geweldig op Nina haar nieuwe kamer! Zalm

Zaterdag 10 maart ging mijn vader heerlijk zalm roken, en kwam een lekker stukje brengen! Dat gaat er wel in…

wishlist

Deze maand is ook de lente begonnen! Het was een wisseling van hele koude maar ook hele mooie dagen. Ik heb mijn ‘Lente wishlist’ online gezet, en ik ben erg benieuwd wat er nog op jullie lijstje staat?

Kast

Toen ik Nina helemaal had aangekleed ging ze nog even in de kast kijken of ze niet iets anders kon vinden…

KNRM

Deze maand is KNRM station Urk druk aan de slag gegaan met het zoeken naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt dit je wat? Morgen, zaterdag 31 maart, is er van 10:00-12:00 uur een inloopochtend voor alle geïnteresseerden om in gesprek te gaan met de vrijwilligers en het station te bekijken. De vacature is hier te vinden.

Tandarts

Vrijdag 16 maart, ‘s morgens om 08:00 uur stond er een bezoekje aan de tandarts gepland. De eerste keer vond Nina het verschrikkelijk en heeft ze alleen maar gehuild. Gelukkig ging Nijntje dit keer mee en heeft de tandarts het hartstikke leuk aangepakt. Nijntje moest ook even zijn mondje open doen en haar tandjes laten zien. Nina deed het fantastisch en heeft het tijdens het tanden poetsen nog steeds over de tandarts 😉

Mooi weer

Deze maand hebben we hele koude dagen gehad, maar ook prachtige lentedagen!

Kwantum

Van Kwantum kreeg ik dit leuke cadeautje opgestuurd, dankjewel!

Gebreid vestje

Dit vestje is gebreid door mijn oma voor mij, en nu past Nina het ook, zo bijzonder!

Zomerjas

Bij Zeeman kocht ik dit leuke donkegroene zomerjasje, laat die zon nu maar komen!

Stemmen

21 maart was het dan zover, de Gemeenteraadsverkiezingen! Natuurlijk heb ik ook gestemd, en ‘s avonds hebben we live meegekeken naar de uitslag hier op Urk.

Muursticker

De muurstickers waren binnengekomen, maar moesten natuurlijk nog we even worden opgeplakt. Dit is het resultaat geworden en we zijn er hartstikke blij mee. En Nina… zij vind het geweldig!

Eten

Af en toe vind ik het wel leuk om eens een nieuw recept uit te proberen. Niet te moeilijk, gewoon even iets anders wat niet in je ‘ritme’ zit. Zo had ik deze pasta met broccoli en spek gemaakt wat erg lekker was, maar wij vonden dit beter als warme lunch dan echt als avondeten.

Nagels

Donderdagmiddag ging ik naar de prachtige nagelstudio van Hanna om de nieuwe voorjaarskleuren te bekijken. Ik heb zelf gekozen voor deze prachtige groen/blauwe kleur met leuke bloemetjes op mijn ringvingers, ja Hanna maakt er complete kunstwerken van! Binnenkort laat ik jullie ook de andere kleuren zien, maar jullie kunnen natuurlijk ook alvast even spieken op haar Instagram account.

Oma jarig

Vrijdag waren mijn moeder en broertje jarig, Nina was helemaal trots op haar cadeautje en bleef maar zingen dat ze naar een ‘feestje’ ging.

Kibbeling

Zaterdag was Harm Hendrik vroeg klaar met werken en gingen we even lekker met z’n drieën lunchen bij Vishandel Baarssen hier in het dorp. Ik had een heerlijk broodje met (veel!) kibbeling.

Kibbeling

Nina had een leuke kidsbox met patatjes, kibbeling, drinken en een horloge. Ze vond het hartstikke leuk, heeft haar ogen uitgekeken en goed gegeten!

Duplo

Zondag was een heerlijke rustige dag met de Duplo door de hele kamer. Nina kan daar echt heerlijk mee spelen, en ze vind het natuurlijk helemaal geweldig als wij meedoen!

Schoenen

Omdat de schoenen van Kiabi al twee keer stuk waren gegaan heb ik maar andere schoenen besteld bij H&M. Dat zijn deze leuke sneakers geworden, hopelijk gaan deze schoenen iets langer mee…

Paasrecept mini advocaat cheesecakes

Omdat het Paasweekend dat nu echt is aangebroken wil ik deze lekkere Mini advocaat cheesecakes nog even met jullie delen. Misschien een idee voor bij de Paasbrunch? Als je nog meer inspiratie voor bij de Paasbrunch wil kun je natuurlijk even in mijn ‘My Pinterest favorites’ artikel kijken, deze staat helemaal vol met allemaal lekkers en ideetjes!

 

Onze maand maart was erg leuk, vooral die heerlijke lentedagen mogen van mij wel blijven. Komende maand wordt Nina alweer 3 jaar dus hebben we groot feest. Hopelijk zijn de temperaturen in april ook weer wat hoger!

Hoe was jullie maand maart?

irma

3 Comments

  • Jeetje, Nina alweer bijna 3 joh, gaat snel! Wat balen van Kiabi, ik neus er ook wel eens rond online, Maar denk niet dat ik daar snel iets zou bestellen.

  • Wat leuk zo een overzicht met foto’s ik vond de twix campagne wel heel leuk die heb ik veel op instagram gezien

Geef een reactie

CommentLuv badge