Shoplog | Primark & The Body Shop

Afgelopen donderdagavond ben ik met Harm Hendrik even naar Almere geweest. Mijn ouders waren zo lief om op te komen passen dus wij konden heerlijk met z’n tweetjes even weg! Er stonden nog een aantal dingen op mijn lijstje om te kopen, en we hebben even heerlijk gegeten bij De Beren. Ik laat jullie zien wat we gekocht hebben bij Primark en The Body Shop.

Kijken jullie mee?

Primark

Primark Primark

Harm Hendrik ging even voor zichzelf kijken bij Primark en paste deze mooie blousjes. Deze zwarte met lange mouw kostte € 6,50, en de blouse met twee tinten blauw kostte € 13,-.

Primark

Primark

Maar hij vond er nog twee! Een witte met korte mouw voor maar € 5,-, en nog een blauwe met lange mouw voor maar € 6,-. Mooie overhemden voor hele leuke prijsjes!

Primark

Primark

Voor mezelf wilde ik even kijken voor een of twee shirtjes. Dit lichtroze shirtje met gekleurde veertjes kostte maar € 3,-, dus die heb ik meegenomen.

Primark

Primark

Dit shirt viel me meteen op! Een mooie okergele kleur met de tekst ‘vibes’ en leuke kwastjes er aan. Dit shirt kostte € 10,- en heb ik wat ‘oversized’ gekocht.

Primark

Primark

Dit heerlijke pyjama set heb ik ook meegenomen voor € 7,-. Het bestaat uit een lichtgrijs shirt en een crèmekleurige gebloemde broek, lekker voor de lange zomeravonden straks!

Primark

Ik had ook nog wat zwarte basishemdjes nodig dus die heb ik ook meteen maar meegenomen. Deze hemdjes hebben een spaghetti bandje die je kan verstellen. Ik heb twee stuks meegenomen voor € 1,80 per stuk.

Primark

Deze sokjes heb ik al eens eerder gekocht bij Primark, en zitten geweldig! Ze blijven goed zitten en zijn erg laag. Je ziet ze dus niet in bijvoorbeeld Converse gympen. Dit pakje van 5 paar sokken kost € 4,50.

Primark

Nu Nina naar de peuterspeelzaal gaat slijten haar broeken extra snel. Ze spelen natuurlijk heel vaak lekker buiten, en de zandbak is favoriet!Primark

Deze donkere spijkerbroek met een leuk detail op de knie heb ik meegenomen voor € 11,-, en deze vrolijke groene broek kostte maar € 8,-. Altijd handig voor erbij!

Primark

Net als de broeken gaan ook de shirtjes erg snel op de Peuterspeelzaal. Nu heeft Nina nog wel shirtjes met lange mouw aan, maar ik hoop dat we snel over kunnen naar de korte mouw!

Primark

Deze vrolijke shirtjes lagen op een tafel voor €2,- per stuk. Ik heb alvast een leuk oranjeshirt voor Koningsdag meegenomen, maar ook twee voor de gewone dagen. Een shirtje is donkerblauw met witte stipjes en een groot roze glitter hart, het andere shirtje is roze/wit gestreept met een goudkleurig hart.

Primark

Natuurlijk waren er voor Nina nog wat meer dingetjes die ik niet kon laten liggen. Een leuke haarband, een zonnebril, sneakersokjes en haarspeldjes gingen mee naar huis.

Primark

De haarband, de speldjes en de zonnebril kostten allemaal € 1,50 per stuk. De sneakersokjes zaten in een pakje van 5 paar sokken en kostte € 3,-.

The Body Shop

The Body Shop

Ik moest natuurlijk even een kijkje nemen bij The Body Shop. De producten die ik van Sinterklaas heb gekregen zijn helaas alweer op, dus ik was nu eigenlijk wel toe aan een wat frisser en zomers geurtje. Deze ‘Pink Grapefruit’ ruikt heerlijk en hier heb ik de mini producten van meegenomen om even uit te proberen. De badbruisballen vind ik altijd heerlijk van The Body Shop en kostten €2,- per stuk.

The Body Shop

De body lotion kostte € 4,-, en de body scrub was € 5,-. Als jullie hier een uitgebreide review van willen lezen laat het dan vooral weten in de comments!

 

Wat kopen jullie altijd bij Primark en The Body Shop?

 

 

 

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge