Kruidvat | Soul Secrets – Force of Iceland

De producten van ‘Soul Secrets’ die te koop zijn bij Kruidvat kennen jullie vast wel. Heerlijke, luxe en betaalbare verzorgingsproducten. Ik heb al eens over de Magic of Brazil producten en de Miracles of Bali lijn geschreven. Vanaf nu is daar een mannenlijn aan toegevoegd! De eerste mannenproducten in het Soul Secrets assortiment (voorheen Spa Secrets) zijn een uitbreiding op de al jaren zeer succesvolle, luxe verwenlijn.

Kijken jullie mee?

Er zijn twee lijnen: ‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland’. Deze bestaan allebei uit een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Van de ‘Force of Iceland’ lijn heb ik de 2-in-1 douche & shampoo ontvangen. Om jullie een compleet beeld te geven van deze nieuwe lijn heb ik er de 2-in-1 shower & shaving foam bij gekocht. En dat vond Harm Hendrik natuurlijk helemaal niet erg!

Soul Secrets

De ‘Force of Iceland’ lijn is geïnspireerd op het traditionele ritueel van de sauna en combineert extracten van eucalyptus en berkenbladeren. Deze ingrediënten koelen en verfrissen de huid op een comfortabele wijze en geven de huid een stimulerend gevoel. De verfrissende geur zorgt voor een energiek gevoel na het douchen.

2-in-1 douche & shampoo

Soul Secrets

De verpakking van de 2-in-1 douche & shampoo ziet er erg mooi uit. Een mooie heldere kleur blauw, en de ruitjes komen terug. Deze zijn namelijk ook te vinden op alle andere producten van Soul Secrets, erg leuk gedaan! Ook het goudkleurige teken komt op alle verpakkingen terug en geeft een luxe uitstraling.

Soul Secrets

De substantie heeft ook een lichte kleur blauw en is niet al te dik. De geur is heerlijk! Ik hou hier echt van, een heerlijke ‘mannengeur’. Ook na het douchen blijft de geur goed hangen.

Soul Secrets

Zodra de gel in contact komt met water begint het lekker te schuimen. Het smeert goed uit en is prettig in gebruik volgens mijn man.

2-in-1 douche- & scheerschuim

Soul Secrets

Ook de verpakking van de 2-in-1 douche- & scheerschuim ziet er prachtig uit. Dezelfde kleur blauw is gebruikt zodat het meteen duidelijk is dat het om dezelfde lijn gaat.

Soul Secrets

De foam is heel mooi wit, en ruikt ook heerlijk! Wel iets minder dan de 2-in-1 douche & shampoo, maar de geur is heerlijk. Je hebt echt maar een klein beetje nodig van deze foam want het is meteen een grote schuimbal. Mijn man vond deze foam echt heerlijk, en heeft hem al meerdere keren gebruikt. Ook voor de combinatie met het scheren vond hij het hartstikke fijn.

Mijn man is hartstikke blij dat er nu ook producten voor mannen zijn van Soul Secrets. Voor ons idee blijven de producten voor mannen toch altijd wat achter. Terwijl er toch genoeg mannen zijn die houden van heerlijke luxe producten! Luxe zijn ze zeker, maar gelukkig hebben ze leuke prijsjes. Erg leuk ook als cadeautje! Op dit moment zijn er twee lijnen voor mannen toegevoegd. Deze blauwe lijn: Force of Iceland, maar ook een grijze lijn: Element of the orient. Hopelijk worden de lijnen snel uitgebreid met meerdere producten!

Verkrijgbaarheid & prijs

Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Force of Iceland 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & shampoo € 2,99
Soul Secrets Element of the orient 2-in-1 douche & scheerschuim € 3,99

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Kennen jullie de producten van Soul Secrets?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge