Kruidvat | Spa Secrets – Miracles of Bali

Met pakjesavond heb ik de shower gel en shower foam van Spa Secrets – Miracles of Bali gekregen van die hele lieve Sint! De Magic of Brazil heb ik een tijdje geleden van mijn broertje gekregen, en ik was hier verrassend positief over! Ik ga deze (voor mij) nieuwe producten voor jullie testen!

De verpakking van de Spa Secrets lijn vind ik mooi, de kleuren zijn heel fel, dus ook de flessen van Miracles of Bali: knalgeel! De geur van deze shower gel en foam hebben een hele duidelijke geur: bloemen, fris, zomers & zoet. Het doet me erg denken aan de warme zomeravonden. Hou je he-le-maal niet van de winter, wie weet kom je met deze producten weer (tijdelijk) op een zomers eiland!

In deze lijn zitten de ingrediënten kokoswater en de frangipanibloem. Beide ingrediënten werken vocht inbrengend en verzachten de huid.

De collectie ‘Miracles of Bali’ is geinspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel, gericht op het vitaliseren van het lichaam en het voeden van de ziel.

Miracles of Bali – Showergel
De showergel is heel zacht, heeft een mooie glans en smeert heel fijn. Van de showergel komt geen schuim dus dat is wel even wennen, maar zorgt wel voor een hele zachte huid.

Miracles of Bali – Shower foam
Douch foam vind ik altijd heerlijk! Helaas is wel mijn ervaring dat de meeste bussen van andere merken snel stuk gaan, of het opeens na 2 of 3 keer gebruiken niet meer doen. Mijn foam van Magic of Brazil had dit gelukkig niet, en heb ik heel lang mee gedaan! Ook deze nieuwe bus lijkt het heel goed te doen gelukkig. Als de foam je huid raakt gaat het echt schuimen, je hebt hier dus niet zoveel van nodig en kun je er heel lang mee doen.

In de lijn van Miracles of Bali zijn verschillende producten verkrijgbaar, namelijk een shower foam, body cream, shower gel en body scrub.
De prijzen van deze producten zijn:

  • Shower foam 200ml – € 3,99
  • Body cream 250ml – € 4,99
  • Shower gel 250ml – € 2,99
  • White sand body scrub 200ml- € 3,99

Super leuke prijsjes dus! Als je nog een kerstcadeautje zoekt voor je zus, vriendin of moeder is dit echt wel een leuke budget-tip!

Hebben jullie deze lijn al geprobeerd? Of gaan jullie voor een andere geur?

9 Comments

    • Haha dankjewel! Deze producten zijn inderdaad bij de Kruidvat te koop, maar zelf denk ik telkens aan Rituals als ik deze producten zie (maar dan een leuker prijsje!)

  • Wat een mooie plaatjes!! Ik las Bali en moest het lezen!! Ik ga vanmiddag gelijk op pad want ben er zo nieuwsgierig naar. 🙂

  • Dit is een super tip. De frangipani is namelijk mijn ultieme favoriete bloem. Telkens als ik in Azië bent (dus ook als ik op Bali ben), raap ik ze op en steek ik ze in mijn haar. Ik verwacht hierbij niet dat de geur de hele dag blijft hangen zoals bij Rituals (zo jammer dat ze niet die Lulur vast in het assortiment hebben) voor de prijs. Maar goed… er zijn zo weinig verzorgingsproducten met frangipani in Nederland. Dus deze ga ik zeker voor mezelf kopen. Je had me dus al bij de foto waarop ik frangipani zag staan :). Als je hem nog nooit in het echt hebt geroken, kan ik je vertellen dat die in het echt 100 keer lekkerder ruikt dan wat je in je hoofd hebt. En als je de bloem bij je oor steekt, draag je eigenlijk de hele dag parfum. De geur is sterk, maar subtiel aanwezig.
    Sheila onlangs geplaatst…Vriendschap, hoe ga jij er mee om?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge