Cadeautjes voor opa & oma!

Afgelopen zondag was het dan zover: pakjesavond! Samen met mijn ouders en broertje hebben we pakjesavond gevierd en lekker gegeten. We hebben allemaal voor elkaar een aantal cadeautjes gekocht, en iedereen is flink verwend! Nina was dit jaar nog net iets te klein om het allemaal te begrijpen, en keek maar raar naar al die cadeautjes en het nieuwe speelgoed.

Ik geniet altijd van deze periode, het cadeautjes kopen voor elkaar (meestal is het geven nog leuker dan het krijgen!), de gezellige avondjes en het lekkere eten. Ook zondag was het weer heel gezellig! Mijn vader had een heerlijke rollade gemaakt, en natuurlijk dronken we warme chocolademelk met slagroom. Nina heeft van Zoef Zoef de dierentuin gekregen, en ze is gek op de diertjes! Ikzelf heb van ‘mijn’ sinterklaas een heerlijke warme trui met sloffen gekregen, erg mooi en lekker warm.

fotofabriek_foto_op-karton_02

Voor opa & oma (mijn ouders) hadden we ook hele leuke cadeau’s gekocht. Mijn vader wilde graag een nieuw telefoonhoesje en mijn moeder kreeg een warme shawl. Ook kregen ze een persoonlijk cadeautje voor op hun werkplek, hier had ik een gedichtje bij gemaakt:

Het is zeker opgevallen bij Sint & Piet,

jullie kleindochter Nina is favoriet!

Tijdens het werk missen jullie haar altijd,

daarom dit cadeautje van deze kleine meid.

Jullie zorgen voor veel gezelligheid,

en tot oppassen zijn jullie altijd bereid. 

Jullie zijn echt een opa&oma naar ons hart,

dus voor jullie deden we deze pakjes (voor op het werk) apart.

Dit cadeautje was een foto van Nina op karton van Fotofabriek. Op karton? Ja inderdaad! Dit geeft een hele stoere uitstraling. Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk. Je kan de foto uploaden en zelf plaatsen hoe je de foto wilt hebben. Ook de kleuren en het formaat is makkelijk aan te passen. Ik heb de foto’s op dinsdag besteld en 2 dagen later had ik ze al (netjes verpakt!) in huis. Voor mijn vader heb ik de foto laten printen op een zeshoek, en voor mijn moeder op een rechthoek. Het resultaat is erg mooi geworden! Het karton is veel dikker dan ik had verwacht, zo kun je ze ook gewoon neerzetten, maar ophangen is ook geen probleem door de plakstrips.

fotofabriek_foto_op-karton_03

Mijn ouders (en ikzelf) zijn erg blij met het resultaat.
Dus ben je nog op zoek naar een cadeautje voor opa & oma? Voor hun verjaardag, jubileum of kerst? Een foto van op karton was hier een groot succes!

irma_handtekening

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge