Mijn maand in foto’s #02 | Winkelen, Valentijn & Ziek zijn…

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 1 maart! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand februari stond in het teken van een dagje winkelen, Valentijnsdag & ziek zijn…! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Bureau

Vorige maand hebben we bij Ikea dit leuke bureau voor Nina gekocht. De commode heeft plaats gemaakt voor dit stoere bureau, met toch veel opbergruimte!

Gezichtsmasker

Aan het begin van deze maand heb ik dit nieuwe gezichtsmasker van The Body Shop getest. Ik vond het heerlijk, een lekker geniet momentje, en een zachte en stralende huid!

Schoonmaken

Ik kreeg deze schoonmaakkalender kalender opgestuurd, en mocht er op mijn Instagram account ook een leuke winactie mee doen! Het artikel ‘De badkamer schoon in 7 stappen’ kwam ook deze maand online, met veel handige tips!

Rituals bruisbal

Deze bath bomb van Rituals had ik cadeau gekregen en lag al een tijdje in de kast. Eindelijk had ik de perfecte avond gevonden om deze te gebruiken!

basisschool

Momenteel zijn we druk op zoek naar de meest geschikte basisschool voor Nina. 4 februari mocht zij een ochtendje meedraaien op een basisschool, en dat was natuurlijk best wel spannend!

Simba

Simba haar favoriete houding…

Nina

Op woensdagmiddag haalt mijn vader Nina altijd op om boodschappen te gaan doen. Ze zit er al helemaal klaar voor!

Winkelen

Zaterdag 9 februari was Harm Hendrik een dagje vrij en gingen we even een dagje naar Zwolle. Ik moest nodig een nieuwe spijkerbroek, en als ik ergens een hekel aan heb dan is het broeken passen. Het perfecte model voor mij is nog niet gemaakt 😉 Maar het is gelukt! Bij H&M heb ik een mooie broek gevonden, en ik ga er denk ik nog maar een aantal van bestellen.Zwolle

De ‘grote gele M’ had Nina al snel gespot!

Chinees

‘s Avonds gingen we gezellig eten bij de Chinees, om te vieren dat mijn schoonzusje een eigen woning heeft!

Brand

Op zondag had mijn man nog een klein ongelukje in de keuken: brand! Phoe wat stinkt dat…

Beer

Nina vond haar grote beer in de kast die ze voor Sinterklaas van mijn broertje heeft gekregen. En opeens moest die overal mee naar toe!

Samen

Op Valentijnsdag heb ik een ‘plog’ gemaakt en heb ik mijn dag bijgehouden doormiddel van foto’s. Het artikel kunnen jullie hier terug lezen.

Valentijn

Van mijn man kreeg ik een prachtig bosje bloemen, en de chocolaatjes moest ik met Nina delen… nouja ik heb er ook één gehad. Harm Hendrik kreeg van mij een setje van Rituals voor zijn baard.

Schoenen

Doormiddel van deze foto liet ik op mijn Instagram weten dat de vakantie begonnen was, maar ook dat er wat ziektekiemen ronddwaalden in ons huis.

Ziek

En helaas, zaterdag 16 februari hadden Nina en ik het allebei goed te pakken en zagen we onze vakantie in duigen vallen.

Simba

Simba geniet gelukkig wel van de eerste zonnestralen!

Dokter

Maandag 18 februari bracht ik een bezoekje aan de dokter, en een dagje later Nina ook. Ondertussen werd Harm Hendrik ook ziek en hebben we weinig vakantie gevoel gehad. Jullie snappen wel dat ik hier verder geen foto’s over hoef te delen…

Outfit

Deze week had ik wel een nieuw outfit besteld voor Nina. De vader van Harm Hendrik, de ‘Bebe’ van Nina, was zaterdag 23 februari namelijk jarig en hadden we een feestje!

Outfit

Op naar het feest!

Bowlen

We gingen bowlen met de familie en aansluitend een heerlijk buffet! Het was wel te merken dat we nog niet helemaal fit waren, maar gelukkig konden we er wel bij zijn.

Zand

Het zandbak seizoen is weer geopend…

Kinderboerderij

Deze week was het gelukkig ook nog mooi weer en konden we even vitamine D opsnuiven op de kinderboerderij!

Fietsen

En gingen we ook nog even heerlijk fietsen met z’n drieën.

Gelukkig zijn we nu alle drie weer redelijk opgeknapt. We hebben deze maand dus niet al te veel foto’s, en bestond het vooral uit bankhangen, uitzieken en weer beter worden. Hopelijk is de maand maart iets gezelliger voor ons!

Wat hebben jullie afgelopen maand allemaal gedaan?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge