Een kijkje bij… Manda!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de woonkamer van Shirley. Deze week laat Manda ons een kijkje nemen in dijkhuisje, vandaag ‘Een kijkje bij… Manda’!

Kijken jullie mee?

Manda | Wij Harm (58) & Manda (55) Klomp wonen in een dijkhuis(je) in Dokkum. Het huis voelt als een jas en we wonen er met veel plezier. Heerlijk aan het water, wij gaan ‘s zomers ook niet op vakantie want in Dokkum heb je zomers thuis het gevoel dat je met vakantie bent. Op bijgaande foto’s ziet u onze woonkamer, hier hebben we kalkverf op onze muren. De muur achter de zwarte chesterfield heeft een roze nude tint. De andere muren hebben de kleur eucalyptus, dit is een grijsgroenige tint. Voor de ramen hebben we raamluiken laten maken en het plafond is een balkenplafond.

Dijkhuisje

Woonkamer

Onze woonstijl omschrijf ik vaak als een bij elkaar gezocht zootje… Grapje, want al is het in de jaren gegroeid, het past goed bij elkaar. Wonen in een sfeervolle omgeving is niet afhankelijk van leeftijd het is iets wat je voelt. Een hobby want wat is er nou mooier dan dat je huis je thuis is. Wonen is mijn grote passie, ik ben er graag mee bezig. Hier haal ik véél energie uit. Op Facebook heb ik een pagina over wonen en op Instagram ben ik ook te vinden. Decoreren in ons eigen huis, hier plaats ik graag foto’s van! Mensen op ideeën brengen, tips geven etc. Het interieur bestaat uit klassiek landelijke en sobere materialen. Dit in combinatie met warme kussens en plaids van Lidy de Jager vormt het een mooi geheel.

Woonkamer

We hebben we in onze woonkamer niet een grote t.v maar een kleintje, deze heeft onze zoon voor mij ingebouwd in onze sfeerhaard. Mensen zien soms pas als ze weer vertrekken dat we een t.v in onze woonkamer hebben. De grote t.v hebben we in een kamer in het soutterain.

Winkels

Woonkamer

Kringloop, Marktplaats, maar ook bijzondere winkeltjes zoals Silk & Design Zwaagwesteinde hebben onze voorkeur. Dan ben ik afgelopen vrijdag bij een nieuw adresje geweest te Ferwert Steijl enzo, dit is nu ook een favoriet! Voor bloemen ga ik graag naar: Bloemist Dokkum of Boonstra bloemen allebeide in Dokkum.

Woonkamer

Ons duurste wat we in onze woonkamer hebben is onze Chesterfield bank, van Marktplaats. We hebben weinig wat nieuw gekocht is. De salontafel (bankje) is ooit nieuw aangeschaft. Verder maak ik zelf vaak dingen zoals bloemstukken maar dan van takken en sobere materialen. Ik verf meubeltjes en binnenkort de badkamer in en daar aan de slag met mat zwarte verf.

Bedankt Irma dat ik dit mocht doen!

Manda Klomp-Postma

Wat een gezellig huisje hebben jullie Manda!

Wat vinden jullie van dit dijkhuisje in Dokkum?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge