Inspiratie voor op de muur

Behang ouderwets? Uit de mode? Helemaal niet! De laatste tijd kom ik steeds meer mooie prints, motieven en kleuren tegen in de vorm van behang. De prints gaan zeker mee met de trends van nu, denk aan zwart/wit, retro, natuurlijk, pastel maar ook namaak beton of sloophout. Vooral als je het bij een kleine muur houd hoeft het niet veel geld te kosten, maar heb je een hele metamorfose na een paar uurtjes klussen!

Hieronder laat ik jullie een aantal soorten behang zien die ik persoonlijk erg mooi vind:

Black & White

epsrit_zwartwit

Jullie weten ondertussen wel dat ik gek ben op monochrome. Lekker stoer, en niet te ‘meisjes-achtig’. Dit behang (vooral de linker) vind ik super leuk voor op de slaapkamer van Nina! Het behang is hier verkrijgbaar voor € 31,45

hornbach_-ornament

Ook dit mooie Black&White behang vind ik erg mooi! Vooral als je het combineert met effen zwart of wit. Dit behang is te koop bij de Hornbach en kost € 22,95

Kinderkamer

epsrit_jongenskamer

Dit mooie behang is van de Esprit-Home collectie. Het lijkt een beetje op Lego nopjes op de muur, super leuk! Het behang is hier verkrijgbaar voor  21,95.

praxis_sterren

Sterren behang, ik vind het altijd super leuk! Ook voor een babykamer zou ik dit zeker geslaagd vinden. Dit behang is te koop bij de Praxis en kost momenteel  10,49.

Stoer!

hornbach_hout

Dit behang vind ik erg mooi voor op een klein stukje muur die je graag zou willen laten opvallen. De muur komt helemaal tot leven!
Het is te koop bij de Hornbach voor  18,95.

praxis_houtmettekst

Ook deze vind ik erg stoer! Erg opvallend en springt er meteen uit. Dit behang is te koop bij de Praxis en kost op dit moment  16,49.

 

Hebben jullie thuis behang? Of wat voor kleur of print zou bij jullie in de woon- of slaapkamer passen?

irma_handtekening

 

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge