Het tweedehandsje van… Shari

Vorige week kwam het tweedehandsje van Elsa online. Zij liet ons een heel mooie erfstuk zien dat ze nu in de woonkamer heeft staan. Vandaag wil Shari ons een mooi tweedehandsje laten zien wat ze heeft opgeknapt, en nu dagelijks in gebruik heeft. Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Shari’!

Kijken jullie mee?

Shari | Ik ben Shari Pelkmans (27) en ik woon met mijn vriend Mike (29) en zoontje Olle (bijna 1) in een nieuwbouwwoning in Heeze, regio Eindhoven. Ik werk als webdeveloper in Eindhoven en heb daarnaast een duurzame lifestyle blog genaamd SjaartjeIk ga regelmatig naar rommelmarkten en kringloopwinkels! Ik ben gek op snuffelen en zoeken naar pareltjes. Een tip heb ik niet. Soms heb je een goedzak te pakken die voor niets een mooi meubel wegdoet, soms grijp je mis en was het echt ‘te mooi om waar te zijn’. Beiden heb ik al eens meegemaakt!
Ik wil jullie graag een vintage eikenhouten kastje met marmeren blad laten zien. Ik kan het me niet precies herinneren (zwangerschapsdementie toen ik het kocht) maar volgens mij was de vraagprijs slechts € 25,- en is dat ook wat ik ervoor betaald heb. Ik vind afdingen oneerlijk en doe het alleen als de gevraagde prijs nog minder eerlijk is.
 Commode
De kast doet nu dienst als commode op de kamer van mijn zoontje Olle. Het kastje was van donker eikenhout. Dat vond ik voor de stijl babykamer die ik in gedachten had te zwaar, dus ging er een likje verf overheen. Ik heb de verf Okergoud van Flexa hiervoor gebruikt. De binnenkant was beplakt met ouderwetse patroonstickers. Deze heb ik verwijderd en ook de binnenkant heb ik met dezelfde verf geschilderd.
 
De herinnering aan het opknappen van het kastje maakt me gelukkig. Ik had al een flink zwangerschapsbuikje en heb in een ochtend de babykamer helemaal afgemaakt met de radio op de achtergrond. Nu gebruiken we het kastje dagelijks voor onze kleine jongen. Daar word ik echt blij van! 

 

Wat een mooie commode heb je Shari, ook een prachtige kleur! 

Wat vinden jullie van dit kastje?

irma

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge