Action | Nieuwjaars shoplog

Vorige week zijn met Nina naar Avontura in Dronten geweest. Na de tijd reden we nog even langs de Action in Kampen, en jullie weten het, dan koop je altijd meer dan je van plan bent. Ik dus ook! In deze shoplog laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb.

Kijken jullie mee?

Action

Als eerste heeft Harm Hendrik ook een aantal dingen bij de Action meegenomen. Gelukkig vind hij het nooit erg om mee te gaan, en vermaakt zich ook altijd prima bij de klusspullen etc. Deze slijpschijven (5 stuks € 1,99) en dit gatenzaagset (5 delig € 2,49) heeft hij meegenomen.

Action

Ook dit grote boren en bidset heeft hij gekocht bij de Action. Dit set is 63delig en kostte € 9,99.

Action

Action

Ik was al een tijdje opzoek naar mooie drinkglazen omdat we eigenlijk ‘van alles wat’ in de kast hadden staan. Deze water en whiskeyglazen had ik al eens bij iemand voorbij zien kom en hebben echt het perfecte formaat als drinkglas. Niet te groot, en ook niet te klein. Ik heb drie pakken meegenomen en ze waren € 1,33 per pak van drie glazen.

Action

Action

Als ik bij de Action ben neem ik regelmatig een geurkaars mee. Ik vind het heerlijk om deze aan te steken als ik aan het werk ben of na het koken. Deze Airwick kaars heeft de geur appel kaneel, en dat is echt mijn favoriete geur! Heerlijk winters, en dat kan nu nog! De kaars kostte € 1,45.

Action

Action

Iemand bij ons thuis *kuch* heeft onze plakbandhouder laten vallen. Met als resultaat dat al het ‘zand’ wat er in zit om de houder te verzwaren er uit komt. Ik heb dus meteen voor € 0,99 maar een nieuwe meegenomen!

Action

Action

Nina haar laarsjes waren te klein geworden, maar ze wil ze wel het liefst iedere dag aan. We hadden het geluk dat deze roze laarsjes nog in haar maat waren! Nina heeft ze de hele tijd in de winkel vastgehouden. Halverwege kwamen we er achter dat er lichtjes in de hak zaten… maar Nina liet ze natuurlijk niet meer los! Niet mijn favoriet, maar toch meegenomen voor € 9,95.

Action

Action

Deze leuke trui heb ik ook voor Nina meegenomen. De kleding gaat nu extra hard sinds ze naar de Peuterspeelzaal gaat! Voor € 4,99 vond ik dit een hartstikke leuke trui als extra’tje nog totdat het wat mooier weer begint te worden.

Action

Action

Soms heb je van die momenten dat al je sokken in een keer stuk gaan. Dat moment was bij mij een tijdje geleden aangebroken. In al mijn sokken kwamen gaatjes te zitten. Deze bundel sokken van drie paar heb ik daarom maar meegenomen voor € 1,99.

Action

Haarspeldjes voor Nina kan ik nooit genoeg hebben, ze verdwijnen namelijk net zo snel als dat ik ze in haar haartjes doe! De rechter haarspeldjes zijn pakjes van zes stuks en kosten € 0,49 per setje. De speldjes met glitters is een pakje van acht stuks en deze kostte € 0,99. De haarbandjes zag ik ook liggen en dit leek me hartstikke leuk voor Nina voor als ze een staartje in zou hebben. De meeste haarbanden doet ze na 10 minuten alweer uit, maar deze laat ze gelukkig zitten! Hopelijk komen ze in nog meer kleurtjes want dit pakketje van twee stuks kostte maar € 0,79.

Action

Op dit moment draagt Nina nog luiers maar geen rompers meer. De gewone onderbroekjes bleven niet zo goed zitten in combinatie met een luier, maar deze boxer broekjes wel. Voor € 2,99 nam ik nog even een pakje extra mee, altijd handig ook straks met de zindelijkheidstraining!

Action

Nu Nina op de Peuterspeelzaal zit maakt ze natuurlijk ook allemaal knutselwerkjes. Ik vind het wel leuk om ze te gaan bewaren en daarvoor heb ik deze ordner voor €1,42 met de tabbladen voor € 0,59 gekocht. Ik ga er doorzichtige hoesjes in doen zodat ik alle knutselwerkjes er gemakkelijk in kan schuiven.

Action

Als laatste nam ik bij de kassa nog deze herfstshopper van 2017 mee. Omdat het niet de bedoeling was dat we naar de Action zouden gaan had ik geen grote tas mee en voor € 0,58 vond ik deze hartstikke leuk en ook nog eens lekker vrolijk!

Wat kopen jullie altijd bij de Action?

irma

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge