Hanna’s nagelstudio | The color of petals

Hanna nodigde mij een tijdje geleden uit om een bezoekje te brengen aan haar salon. Ze had namelijk de nieuwe collectie ‘the color of petals’ binnen gekregen, en die wilde ik natuurlijk graag komen bekijken! Vandaag laat ik jullie deze nieuwe kleuren zien. Ook laat ik jullie een aantal prachtige kunstwerken zien die Hanna er al mee heeft gemaakt en de kleuren waar ik zelf voor heb gekozen.

Kijken jullie mee?

Nagels

Deze kleuren zijn toch om bij weg te dromen? Ik zie meteen prachtige plukboeketten en bloemenvelden voor me en ik ruik de zoete geur van bloemblaadjes al! The color of petals heeft drie kleuren in paars tinten en 3 kleuren in de roze tinten. En bekijk die namen eens? Dat hebben ze weer hartstikke leuk gedaan!

Merci Bouquet

Gardenia My Heart

I Feel Flower-Ful

Young, Wild & Free-Sia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hanna Draaisma (@hannas_nagelstudio) op

Follow The Petals

Strike A Posie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hanna Draaisma (@hannas_nagelstudio) op

Young, Wild & Free-Sia | Strike a Posie

Nagels

Zelf ben ik gegaan voor de roze tinten Young, Wild & Free-Sia en Strike A Posie. Dit zijn mooie lichte en natuurlijke tinten, en eigenlijk passen die overal bij!

Nagels

Hanna had het toffe idee om een verloop in de kleuren te maken, en dat is goed gelukt! Het is lastig te fotograferen, maar ik ben er erg blij mee!

De nieuwe kleuren van The color of petals collectie vind ik hartstikke mooi. Ik vind het moeilijk kiezen want zowel de linker- als de rechterkant vind ik hele mooie tinten. Heerlijk weer na de wat donkere kleuren voor het najaar en de winter. Deze tinten zijn perfect voor het voorjaar! Wil je op de hoogte blijven van alle kunstwerken van Hanna? Volg haar dan zeker op Instagram!

Voor welke kleur zouden jullie gaan?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge