Hanna’s nagelstudio | Gelish African Safari

Aan het begin van het voorjaar mocht ik bij Hanna’s nagelstudio de nieuwe voorjaarskleuren komen bekijken. En een tijdje geleden vroeg ze mij of ik een kijkje wilde nemen in de salon want de nieuwe African Safari collectie was binnen gekomen! Natuurlijk wilde ik graag een kijkje nemen naar deze nieuwe kleuren, en ook de naam ‘African Safari’ klinkt natuurlijk hartstikke gaaf! Vandaag laat ik jullie de nieuwe kleuren zien, een aantal prachtige kunstwerken die Hanna er al mee heeft gemaakt en de kleuren waar ik zelf voor heb gekozen.

Kijken jullie mee?

African-Safari

De nieuwe herfstcollectie van 2018 is geïnspireerd door het mooie Afrikaanse landschap en de levendige grafische prints uit de Afrikaanse cultuur.

African-Safari

De zes kleuren hebben allemaal weer geweldige namen gekregen. Alle kleuren heeft Hanna al uitgebreid getest en er prachtige kunstwerken mee gemaakt, deze laat ik je hieronder zien. Zo kun je ook precies zien hoe de kleuren op de nagels uitkomen.

Are You Lion To Me? | Off The Grid
Nagels

No Cell? Oh Well! | Wanna Share A Tent?
Nagels

No Sudden Mauves | Neutral By Nature
Nagels

No Cell? Oh Well! & Neutral By Nature
African-Safari

Zelf vond ik de blauwe kleur (No Cell? Oh Well!) er zeker uitspringen en die wilde ik dus graag op mijn nagels. Hanna pakte er meteen de kleur ‘Neutral By Nature’ bij om een mooi kunstwerk op mijn ringvingers te maken!

African-Safari

No Cell? Oh Well! is een prachtige diepblauwe kleur met een heeeeeel klein rood glittertje er in. Deze kleur zou je dus ook perfect voor de feestdagen kunnen kiezen! Hanna heeft op mijn ringvingers met de hand deze mooie lijnen getekend, en ik ben er hartstikke blij mee!

African-Safari

De nieuwe kleuren van de African Safari collectie vind ik hartstikke mooi. Mijn favoriete kleuren staan denk ik wel aan de linkerkant, maar ook de rechterkleuren zijn erg mooi en warm. Perfect voor het najaar!

Wil jij nou ook een mooie kleur op je nagels? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Hanna’s nagelstudio.

Welke kleur zou jij kiezen van deze nieuwe African Safari collectie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge