Een kijkje bij… Eke!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in het huis van Rowena. Deze week laat Eke ons een kijkje nemen in de babykamer van hun zoon, vandaag ‘Een kijkje bij… Eke’!

Kijken jullie mee?

Eke | Hoi, ik ben Eke! Een dertiger die al heel lang gelukkig is met een leuke man en in het bezit van een kleuter en een baby. Mijn grote hobby is bloggen en dat doe ik met veel plezier op Ekebrouwer.nl. Ik schrijf over lifestyle, moederschap en beauty. Vorig jaar was ik in verwachting van ons tweede kindje. Wederom een zoon, ontzettend leuk! Ik was helemaal ready om een stoere babykamer in te richten. De basis was al aanwezig, omdat we de babykamer van onze eerste gebruikten. Wel heb ik met accessoires geprobeerd er een hele andere kamer van te maken.

Babykamer

Babykamer

Bij binnenkomst van de kamer staat aan de linkerkant het ledikantje. Voor het ledikantje staat een draadstalen mintgroene mand van Leen Bakker waar ik dekentjes over gedrapeerd heb. Over het voeteneinde van het ledikantje hangt een “schapenvacht” van Ikea. Boven het ledikantje hangt een lijstenplank van Ikea. De accessoires op de plank kocht ik bij Kwantum.

Commode

Babykamer

Babykamer

Babykamer

Babykamer

De commode is een dressoir van Ikea. De plank en de gordijnroede in de plank komen daar ook vandaan. Het letterbord op de plank is van Zeeman, de wekker en het houten wasbeertje kocht ik bij Kwantum. Het draadstalen mandje kocht ik bij Leen Bakker. Het rekje wat aan de roede van de plank hangt, kwam ik tegen bij Action.

Babykamer

De simpele zwarte knoppen van de commode heb ik vervangen door deze Bij-exemplaren. Ik kocht ze online bij Kidzsupplies.

Babykamer

In de hoek naast de deur staat deze heerlijke comfortabele fauteuil van Ikea. We hadden eerst een mintgroene versie in ons hoofd, maar ik kreeg mijn man toch zo ver om voor dit printje te gaan.

Babykamer

Op de lijstenplank boven de stoel staat een lijst met een keverprint van Kwantum. Een ware klassieker van een boek: Raad eens hoeveel ik van je hou. De libelle is van HM Home, de spiegel van Action evenals het ananaslijstje.

Ik vond het als hoogzwangere zijnde enorm fijn om aan dit projectje te werken. Het is echt een enorm fijne ruimte en ik vind het nog steeds heerlijk om hier tijd door te brengen.

Groetjes Eke

Wat een prachtig kamertje heb je gemaakt Eke, met veel leuke details!

Wat vinden jullie van deze babykamer?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge