Plog | Nina 4 jaar!

Vorige week donderdag is Nina 4 jaar geworden. Wat een feest! En dat twee hele dagen. Donderdag 18 april was ze echt jarig en mocht ze trakteren op de Peuterspeelzaal. Ook kwam er ‘s middags nog visite langs. Op zaterdag 20 april hielden we ‘s middags een feestje voor de familie van Harm Hendrik. Jullie kunnen doormiddel van onderstaande foto’s even een kijkje nemen in deze gezellige dagen!

Kijken jullie mee?

Verjaardag

Deze leuke uitnodiging had ik gemaakt voor haar verjaardag, helemaal in jungle stijl!

Verjaardag

Op woensdag 17 april ging Nina samen met mijn moeder en mij naar de juwelier. Ze kreeg namelijk van mijn ouders haar eerste oorbellen! De gaatjes moesten ook nog geschoten worden dus dat was wel even ‘een dingetje’. Maar gelukkig heeft ze er verder geen last van gehad!

Verjaardag

Na de tijd maakten we haar traktaties klaar voor de Peuterspeelzaal. Deze leuke doosjes bestelde ik via AliExpress.

Donderdag 18 april

Verjaardag

Haar outfit was helemaal in stijl, een broekje en shirt met panterprint! Een echte leeuwenketting (die doet ze niet meer af…) en prachtige haarspeldjes.

Verjaardag

Op donderdagmiddag ging Nina altijd naar de Peuterspeelzaal, dus mocht ze ook meteen trakteren! Toch wel spannend als je zo in de belangstelling staat…

Verjaardag

Toen we weer thuiskwamen mocht ze natuurlijk een kaarsje uitblazen. Dit gezichtje zegt toch genoeg? Ze is jarig!

Verjaardag

De rest van de middag kwam er visite en mocht ze lekker cadeautjes uitpakken!

Zaterdag 20 april

Verjaardag

Op zaterdagmorgen werd al vroeg de grote verrassing voor Nina neergezet. Een springkussen! Hier kwam ze dus niet meer vanaf…

Verjaardag

En maar springen…

Verjaardag

Als je Nina de afgelopen weken vroeg wat ze voor haar verjaardag wilde hebben was standaard haar antwoord: ‘Een Mongli-taart’. En dat is gelukt! De leuke bladeren en happy birthday toppers heb ik besteld op AliExpress. Net als het Mongli poppetje.

Verjaardag

En de rest van de middag was het een groot feest. Taart, cadeau’s en heeeeeel veel springen!

Cadeau’s

Speelmat

Van ons heeft Nina een leuke speelmat voor de Playmobil gekregen.

Playmobil

Nina haar oom Erik kwam met dit prachtige set aan, en die heeft ze niet meer los gelaten…. Ze speelt zo graag met Playmobil!

Cadeau Nina

Ook de auto met caravan, het kippenhok en de kinderarts heeft ze gekregen.

Cadeau Nina

Cadeau Nina

Cadeau Nina

Cadeau Nina

Cadeau Nina

Nina is hartstikke verwend deze dagen, ze heeft prachtige Playmobil gekregen waar ze echt dol op is. Maar ook klei, stoepkrijt, voorleesboeken etc. Een super leuk cadeau van mijn vader was een foto van Nina met een lammetje groot uitgeprint voor op haar kamer. Daar stond ze toch wel even van te kijken! Nina heeft genoten, en wij… ook!

Genieten jullie kinderen ook zo van hun verjaardag?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge