Een kijkje bij… Sabine!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de woonkamer van Layla. Deze week laat Sabine haar woonkamer zien, vandaag ‘Een kijkje bij… Sabine’!

Kijken jullie mee?

Woonkamer

Sabine | Mijn naam is Sabine van Oostende, ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man en dochters in Ede. Toen we het huis kochten was het alles behalve onze smaak, de muren waren van granol en bruin geverfd. Er lag een oranje achtige vloer en de trappen waren geel. Ik had totaal geen verstand van interieur en als eerste werd alles gewoon gewit. Ook de meubels was maar een bij elkaar geraapt zooitje. Een jaar geleden ongeveer begon ik met een Instagram pagina. En toen vlogen de ideeën me om de oren!

Woonkamer

We begonnen met de muren een kleur te geven, al snel zag ik allemaal leuke meubels maar voor ons vaak onbetaalbaar. En zijn we zelf aan het knutselen geslagen, niet alles ging vanzelf en er zijn een hoop schroeven en hout in de kliko beland. Maar uiteindelijk is het ons toch geluk. Zo is de eettafel, de salontafel en het tv meubel zelf gemaakt en ook de macramé achter de bank hebben we zelf gemaakt .

Woonkamer

Televisiekast

Afgelopen winter hebben de muren glad gestuukt en de muur van de keuken voor een deel open gebroken. Wat een licht kwam er toen in huis! Onze inspiratie is net als vele van Instagram en Pinterest. We hebben lang gezocht naar de juiste kleur voor op de muren en om de 6 maanden werd er wel weer een nieuwe kleur opgedaan, tot we bij de ‘Jade groen’ kwamen gemengd bij Gamma. Daarna kwam er nog een andere kleur maar al snel kwam de ‘Jade groen’ weer terug!

Bank met planten

Planten

Waar ik het meeste van houd in huis is denk ik toch wel mijn planten, ik kan me ook niet meer voorstellen dat ik zo lang zonder planten heb gedaan.

salontafel

Ook ben ik helemaal weg van de schapenvachten!

Bank met schapenvacht

Voor de rest komt eigenlijk het meeste van Marktplaats of kringloopwinkels. Zoals de bank, de eetkamerstoelen enz. Wat ons toch wel het meeste heeft gekost is het vloerkleed. Naja kleden… met 2 kleuters, 2 honden en 2 katten wil dat nog wel mis gaan. Dus die blijven hier vaak niet lang liggen voor er weer een nieuwe moet komen. De hangstoel was voor ons een grote uitgave . In de toekomst zouden we nog graag een uitbouw willen en openslaande deuren. Ook boven zouden dakkapellen heerlijk zijn in plaats van de schuine wanden die we nu hebben.

Groetjes Sabine

Wat een mooie uitstraling heeft jullie woonkamer Sabine!

Wat vinden jullie van dit interieur?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge