SkinAcademy | Pure en zuivere gezichtsverzorging

Steeds meer mensen kiezen ervoor: natuurlijke en zuivere producten, met zo min mogelijk overbodige ingrediënten! Het Engels merk SkinAcademy is met de PURE-lijn gekomen en deze lijn voor alle huidtypes is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Deze lijn is volledig ontwikkeld zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, om de huid op een milde wijze optimaal te verzorgen en om huidirritaties te voorkomen. Ik heb vijf producten van deze lijn ontvangen en laat ik vandaag aan jullie zien!

Kijken jullie mee?

SkinAcademy heeft als belangrijkste doelstelling om kwalitatief hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten te ontwikkelen voor een heel betaalbare prijs. En dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk, en fijn voor de portemonnee! Omdat veel mensen gevoelig reageren op kleur- en geurstoffen in huidverzorgingsproducten werd de heel Pure-lijn ontwikkeld. De vijf producten uit deze lijn zijn 100% vrij van parfums en kleurstoffen. Deze zijn ontwikkeld met Aloë Vera en Groene thee-extraten als voornaamste ingrediënten.

Pure Cleansing Facial Scrub & Pure Cleansing Facial Wash

SkinAcademy

De verpakkingen van deze lijn zijn heel wit, clean, strak en netjes. Van mij had het persoonlijk wel iets uitdagender gemogen, ik vind dit iets te ‘Apotheek-achtig’. De eerste twee producten zijn de Pure Cleansing Facial Scrub & Pure Cleansing Facial Wash. De Pure Cleansing Facial Scrub heeft een inhoud van 75ml en de Pure Cleansing Facial Wash heeft een inhoud van 150ml.

SkinAcademy

Deze Pure Cleansing Facial Wash is een dunne gel die verandert in een lichte en zachte schuim nadat de gel in contact komt met water. Zo kun je het gezicht heerlijk wassen, en moeiteloos de make-up en overige onzuiverheden verwijderen. De toegevoegde Aloe Vera en Groene Thee kalmeren en verfrissen de huid. Na het wassen voelt het gezicht erg fris en schoon aan!

Omdat ik geen gladde huid heb gebruik ik minimaal 2x in de week een gezichtsscrub. Naar deze Pure Cleansing Facial Scrub was ik dus zeker benieuwd! De scrub is erg fijn, en heeft hele kleine scrubdeeltjes. Het voelt erg fijn aan op je gezicht, maar persoonlijk heb ik liever een iets stevigere scrub. Mijn huid voelt wel erg zacht aan na de tijd.

Skinacademy Pure Daily Moisturiser & Pure Moisturising Eye Cream

SkinAcademy

SkinAcademy

Ook deze verpakkingen zien er strak, wit en netjes uit en passen bij de gehele huisstijl. Het tubetje van de Pure Moisturising Eye Cream zit in een kartonnen verpakking en het tubetje heeft een inhoud van 25ml. De Pure Daily Moisturiser zit tot mijn verbazing in een mooie doorzichtige pot en heeft een wat luxere uitstraling. Deze pot heeft een inhoud van 50ml.

SkinAcademy

SkinAcademy

Dagelijks gebruik ik een gezichtscreme zodat mijn gezicht niet zo ‘trekt’. Wat meteen mijn aandacht trok is dat er in deze Pure Daily Moisturiser een SPF 15 verwerkt zit! Want als ik eerlijk ben… ik smeer echt veel te weinig bij mezelf als het zonnetje schijnt. Een goede basis zou dus fijn zijn! Deze dagcreme bevat naast Aloë Vera en Groene Thee ook een mix van verzorgende en intensief voedende ingrediënten waaronder Glycerine, Pantheol, Sheabutter, Bisabolol en Kamille-extract. Dus dat zorgt goed voor een kalmerende huid, verminderd roodheid en verzacht huidirritaties!

De huid rondom je ogen is natuurlijk erg teer en gevoelig. Daarvoor is de kleur- en geurstofvrije Pure Moisturising Eye Cream. Deze milde, niet-vette oogcreme hydrateert en verzacht de oogcontouren op basis van Aloë Vera, Groene Thee, Vitamine E, Jojoba Olie en Bisabolol. De formule kalmeert de ooghuid, vermindert vochtophopingen rondom de ogen en zorgt voor een opvallend frisse en uitgeruste blik!

Skinacademy Pure Cleansing Micellair Water

SkinAcademy

Deze doorzichtige fles ziet er erg mooi en ‘fris’ uit en past goed bij de overige producten! De Pure Cleansing Micellair Water heeft een inhoud van 200ml.

SkinAcademy

Micellair Water, ik kan niet meer zonder! Ik probeer echt iedere avond hier mijn gezicht mee te reinigen, ook als ik geen make-up heb gedragen die dag. Skinacademy Pure Cleansing Micellair Water is een reiniger op waterbasis die micellen bevat. Dit zijn microscopisch kleine structuren die overtollig talg en vuildeeltjes aan zich kunnen binden. De samenstelling is vrij van kleurstoffen en parfums. Deze bevat Panthenon, Aloë Vera en Groene Thee-extract die de huid perfect reinigen en verzorgen. De formule kalmeert en verzacht de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

SkinAcademy

Deze Micellair Water is heel fijn in gebruik. Het reinigt het gezicht erg goed, en snel. Ook heb ik een prettig, zacht en schoon gevoel aan mijn huid na het reinigen.

Cleansing Facial Scrub 5,99 / 75ml
Cleansing Facial Wash 5,99 /150ml
Daily Moisturiser 6,99 / 50ml
Moisturising Eye Cream 6,99 / 25ml
Cleansing Micellair Water 5,99 / 200ml

Deze producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos.

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge