Schoonheidssalon Chéri | Met gladde benen de zomer in!

Het scheren van mijn benen was iets wat ik regelmatig deed. Het mesje had ik gewoon bij de douche liggen dus meerdere malen per week ging dat mesje over mijn benen! Toen ik een tijdje geleden een winactie via Instagram won van Schoonheidssalon Chéri was dat niet meer nodig. Ik werd namelijk uitgenodigd om 2x mijn benen te laten harsen!

Kijken jullie mee?

Cheri harssen

Cheri harssen

Cheri harssen

Als je de drogisterij binnenkomt wordt je hartelijk ontvangen, en achterin de winkel is een prachtige salon. Een mooie groene muur met ‘bladeren’, producten uitgestald en natuurlijk een heerlijke stoel!

Cheri harssen

Ook alle spullen voor het harsen van mijn benen stonden al klaar.

Cheri harssen

Voordat je de eerste keer gaat harsen mag je toch echt minimaal 3 weken niet scheren. Dat vond ik echt wel moeilijk, het zat gewoon in mijn systeem, en als het zonnetje begint te schijnen wil je natuurlijk gewoon gladde benen. Maar ik heb doorgezet, en ben er voor gegaan! Het harsen zelf vond ik de eerste keer gevoeliger dan de tweede keer. De tweede keer merkte ik ook echt al dat de haartjes minder, en veel dunner terug kwamen. Tussen de eerste en tweede keer zaten 5 weken. Op mijn onderbenen waren wat haartjes teruggekomen, maar op mijn bovenbenen eigenlijk helemaal niet! Dat was snel resultaat na één keer…

Cheri harssen

Een behandeling van de boven- en onderbenen harsen duurt ongeveer 40 minuten. Dat valt wel mee dus! Het is een hele prettige sfeer in de salon, de pijn vond ik meevallen en na de tijd heb je heerlijke gladde benen!

Cheri harssen

Ook de naverzorging met een fijne verkoelende lotion was erg prettig.

Cheri harssen

Echt alle haartjes waren verdwenen!

Cheri harssen

Cheri harssen

En ik had meteen geluk, want een paar dagen later kregen we een heerlijk warm en zonnig weekend! De bloten benen kon ik dus met een gerust hart laten zien. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Een nadeel vind ik wel dat je echt voor de behandeling een tijdje niet mag scheren. Bedenk dus op tijd dat je wil starten met harsen! Het voordeel is wel weer dat je langer van de haartjes af bent en dat ze veel dunner/zachter terug komen.

Cheri harssen

Bij Schoonheidssalon Chéri zijn meerdere behandelingen mogelijk. De prijslijst is hier te bekijken. Wil je ook je benen laten harsen? Dat kan natuurlijk! Alleen de onderbenen harsen kost € 20,- en de boven- en onderbenen harsen kost € 30,-.

Contact gegevens
D.I.O. Drogisterij De Gaper / Parfumerie Cheri
Ransuil 59, 8322 CP Urk
T. 0527-690105

Ook zijn ze te vinden op Instagram en hebben regelmatig leuke actie’s!

Op welke manier ontharen jullie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge