De Mascha Planner

Al een tijdje was ik op zoek naar een planner om al mijn ideetjes voor de blog, huishoudelijke taken en afspraken in op te schrijven. Ik was aan het kijken naar de Passion Planner, maar ik was nog niet helemaal overtuigd. Toen ik hoorde dat Mascha Feoktistova van Beautygloss/Vloggloss een planner ging uitgeven, en ik het eerste ontwerp gezien had was ik overtuigd, die wilde ik hebben! Helaas was de eerste (roze) versie een Limited Edition, en heb ik toch te lang getwijfeld, hij was uitverkocht! Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn broertje de lila-kleurige versie die gewoon in de handel blijft. Ik kon dus gaan beginnen met plannen!

Deze planner heeft de keur lila en heeft goudkleurige details zoals de stippen en de naam ‘Mascha Planner’. Lila is absoluut niet mijn favoriete kleur, de roze vond ik toch iets stoerder. Maar het past mooi bij elkaar, en ik laat de planner open liggen op mijn bureau. Deze omslag is steviger dan de Limited Edition, al lijkt het mij dat als je de planner mee gaat nemen in een tas het toch vrij snel stuk gaat.

De planner heeft een ringband van 17 ringen van ongeveer 20mm en is ook goudkleurig. Ik zag er eerst best tegenop, maar van deze ringband heb ik geen last tijdens het schrijven. Ook vind ik het best handig dat ik de planner ‘dubbel’ kan doen!

Als je de planner openslaat zit er aan de linkerkant een vakje waar extra spulletjes in zitten zoals een notitieboekje, goudkleurige stickers en twee kaarten

Het notitieboekje en één kaart hebben dezelfde kleur roze als de vorige Limited Edition planner.

De roze kaart gebruik ik als tussenlegger, maar ze zijn ook hartstikke leuk om te gebruiken bij het foto’s maken!

In de planner staan 12 bladzijdes die je voor een hele maand in kan vullen. Dit kun je zelf inplannen dus je hoeft niet bij Januari te beginnen, dat vind ik heel fijn! Ik zou namelijk een maandoverzicht alleen voor hele drukker periode’s (voor mij is dat bijvoorbeeld november en december) gebruiken.

De planner heeft 60 weken, ook deze kun je zelf inplannen. Zo kun je gemakkelijk een week overslaan als je bijvoorbeeld vakantie hebt. Er zijn 3 vakken per dag, en onderaan staan 10 bolletjes. De bolletjes gebruik ik om bij te houden hoeveel flesjes water ik per dag drink.

Achterin de planner zitten vijf pagina’s met stickers. Onder andere deze stickers met de maanden, zo kun je alles perfect zelf indelen!

Ook deze leuke extra stickers zitten er bij. De cijfers gebruik ik zelf om de weken aan te geven, en de vlaggetjes gebruik ik bijvoorbeeld bij een verjaardag.

Ik vind het heel fijn werken met deze Mascha Planner! Natuurlijk zijn er wel een aantal dingetjes waar ik iets minder tevreden over ben zoals het vakje waar het notitieboekje en kaarten inzitten. Deze is gelijmd maar laat al vrij snel los. Ook de omslag beschadigd vrij snel terwijl ik hem alleen thuis op mijn bureau gebruik, het is dus niet aan te raden om deze als agenda mee te nemen. Over de binnenkant ben ik wel heel tevreden! Ik heb een fijne manier van werken ontwikkeld, en kan eigenlijk na ongeveer 4 weken uitproberen al niet meer zonder!

De Mascha Planner is verkrijgbaar via bol.com voor € 24,95.

Gebruiken jullie een planner?

4 Comments

  • Ik zou inderdaad ook niet weg zijn van de lila kleur. De inhoud daarentegen wel! Vooral omdat je zelf alles kan indelen. Ik vind de prijs nog wel een dingetje. Ik heb al vaker agenda’s en kalenders gekocht voor het plannen maar dat was het uiteindelijk toch niet. Dus ik ben een beetje huiverig voor een nieuwe aanschaf. Op dit moment gebruik ik een schriftje waar ik alles voor mijn blog in schrijf. Een beetje rommelig, maar het werkt redelijk 🙂
    Maaike onlangs geplaatst…5 x wat ik leuk vind aan blogs van anderenMy Profile

  • Ik vind de kleur wel heel erg leuk van deze planner, maar ik hou dan ook van Lila en paarse kleuren. Ik zelf gebruik eigenlijk nog gewoon een ouderwetse agenda en voor ons gezin een gezinsplanner. Daar kan ik precies opschrijven wie wat voor afspraak heeft.

Geef een reactie

CommentLuv badge