Crayola | De knotsgekke en felgekleurde Globbles!

Het is momenteel een grote rage bij de kinderen: alles wat maar plakkerig is! Meestal vinden de ouders het iets minder leuk, maar je ontkomt er bijna niet aan. Crayola heeft iets bedacht waar ook de ouders zeker tevreden mee zijn: Globbles! Deze knotsgekke balletjes in felle kleurtjes plakken overal op. Je kan er in knijpen, mee stapelen, gooien, leuke spelletjes mee spelen en noem het maar op! Globbles combineert de trends van squishy producten en slijm maken.

Kijken jullie mee?

Globbles

De verpakking van de Globbles ziet er erg vrolijk uit met de roze en gele kleuren!

Globbles

Op de achterkant staat vermeld wat er in de verpakking zit, wat je er allemaal mee kan doen en er staat duidelijk op vermeld dat je het gemakkelijk af kan wassen!

Globbles

Als je de Globbles uit de verpakking haalt voel je al dat ze goed plakken. Wat wel opvalt is dat de kleuren zo mooi helder zijn, ik ben erg benieuwd of dat na een aantal keren wassen nog steeds zo is.

Globbles

Ik weet niet wat het is, maar als je ze in handen hebt blijf je er mee spelen, kneden en gooien. Het werkt verslavend! Leuk voor kinderen, maar dus ook voor de ouders!

Globbles

Toen ik de balletjes aan Nina gaf (net 4 jaar geworden), begon ze er meteen in te knijpen en kneden. Toen ik zei dat ze er mee mocht gooien vond ze het helemaal geweldig! Ze ging op ontdekking en zag dat de Globbles goed op ramen, muren, schuttingen en het plafond plakken. Waar ik erg blij mee was is dat ze geen rare vlekken achterlaten, laat haar dus maar lekker spelen!

Globbles

Nina ging de hele tuin door met de Globbles, en bedacht voor zichzelf allemaal leuke spelletjes met de te gekke balletjes. Ook op de glijbaan ging het perfect, welk balletje gooit ze het hoogste?

Globbles

Na even flink spelen, gooien en kneden worden de balletjes natuurlijk hartstikke vies. Alles maar dan ook echt alles plakt aan de Globbles vast.

Globbles

Gelukkig zijn ze gemakkelijk af te spoelen met water en afwasmiddel, en na het wassen zijn ze weer als nieuw en plakken nog net zo goed! Ook de kleuren blijven na het wassen erg mooi.

Deze kleurrijke balletjes zijn een groot succes bij Nina, en eigenlijk vind ik ze zelf ook hartstikke leuk! Ik had het niet verwacht, want laten we eerlijk zijn het zijn drie balletjes… Maar je kan er zoveel mee doen! Bedenk leuke en creatieve spelletjes, ga er mee naar buiten of bouw een toren! Je kan je creativiteit zeker kwijt met de Globbles en je kan ze ook nog als stressballetjes gebruiken. Ze zijn beschikbaar in een verpakking van drie en zes stuks en zijn ideaal als klein cadeautje!

Prijs: € 4,99 (3 st.) € 8,99 (6 st.)
Leeftijd: 4+

Hebben jullie de Globbles al geprobeerd?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge