Een kijkje bij… Anneloes!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de babykamer bij Eke. Deze week laat Anneloes ons hun babykamer zien van hun zoon Mats, vandaag ‘Een kijkje bij… Anneloes’!

Kijken jullie mee?

Anneloes | Ik ben Anneloes Timmerman en kom uit het prachtige dorpje Denekamp in Twente. Mijn man en ik wonen sinds 2,5 jaar in ons huis, we zijn begonnen in een starters woning en wouden toch wat groters met oog op de toekomst. We hebben nu een heel fijn huis met een grote tuin! Toen wij hier vrijwel de verbouwing klaar hadden was ik zwanger, het leek alsof het zo moest zijn, ons geluk kon niet op!

Babykamer

De “babykamer” hadden we nog maar even wit gesaust omdat we niet wisten wanneer we zwanger zouden worden, maar hier kon al snel een kleurtje op de muur. We wilden allebei graag weten wat het werd, en we kregen een jongen! Op 29 Mei 2018 werd onze zoon Mats geboren. Ik wil daarom met trots mats zijn kamertje laten zien. We vinden het erg leuk om met niet te veel geld iets leuks te creëren.

Muurschildering

Babykamer
Samen met mijn zus heb ik een muurschildering gemaakt van Lion King. Ik vond deze zo stoer!

Boeken

Babykamer
We hebben super veel boekjes gekregen, ik vind het leuk om deze uit te stallen op mats zijn kamertje, en niet op een standaard boekenplank. Ik heb 2 kruidenrekjes gekocht van Ikea, volgens mij €3.99 per stuk, en hier heb ik ze leuk ingezet.

Handgemaakt

Babykamer
Op marktplaats haalden we een bedje van €40,00 deze heb ik zelf opnieuw geschilderd. Alle dekentjes, hoezen, kussentjes, verschoonkussen, nestje, bokskleed en wat je maar kunt verzinnen heeft mijn schoonmoeder gemaakt. Ik vond het merk Koeka erg mooi, maar ook erg prijzig. Mijn schoonmoeder maakte dit na, en eigenlijk vond ik dit nog veel leuker! Made by Kiki noemden we het, en ze heeft er ook nog een label aangemaakt met deze naam. Hoe leuk!

Babykamer

Babykamer

Babykamer

Verder hebben we nog een commode en een schommelstoel op het kamertje staan. We hebben geen kleding kast, want aan de schuine want hebben vaste kasten. De commode komt van de Ikea, echt deze raad ik iedereen aan. Geen grote lade waar je niks in terug vind, maar lekker overzichtelijke lade’s. En een mooi breed oppervlak.

Leuk dat jullie bij ons een kijkje namen!

Veel liefs!
Anneloes

Wat een leuke babykamer Anneloes, en wat een prachtige muurtekening!

Wat vinden jullie van deze babykamer?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge