Mijn maand in foto’s #04 | Verjaardag, lammetjes knuffelen en Ikea!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 30 april! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand april stond in het teken van verjaardag, lammetjes knuffelen en Ikea! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Strand

Als het zonnetje schijnt gaan wij al gauw even naar het strand om uit te waaien. Nina vind het hartstikke leuk, lekker spelen, rennen en een frisse neus! Al vond ze het wel wat gek dat ze nog niet mocht zwemmen…

Broek kapot

Het ‘buiten-speel-seizoen’ is officieel geopend!

Hovenier

Hovenier

Op 3 april kwam de hovenier langs om onze bomen in de tuin te snoeien. Ook kregen we flink wat bodembedekkers in de tuin, hopelijk scheelt dat snel al veel werk!

WC

Ook aan het begin van deze maand werd onze wc afgemaakt. Door een lekkage hebben we een tijd zonder toilet beneden gezeten, maar eindelijk is alles weer gemaakt en opgelost!

Cactus Blossom

Deze maand kwam  er ook een artikel online over de nieuwe cactus blossom producten van The Body Shop, heerlijk voor deze voorjaarsdagen!

Lammetjes

Op 5 april kwam mijn vader Nina ophalen om even bij de lammetjes te kijken. Vorig jaar vond Nina het helemaal niet leuk en moest ze er echt niets van hebben… En nu? De foto zegt genoeg…

Lammetjes

Dit is toch schattig!

Bloemen

Deze maand stond de tuin er weer prachtig bij, en dat betekend ook bloemen uit eigen tuin!

Visjes

Als mijn broertje weer op Urk is na een paar dagen werken gaat hij altijd even met Nina op stap. Zo moest hij even een cadeautje kopen bij Massage Praktijk Alie Post en nam Nina even een kijkje bij de visjes…

Playmobil

Vanwege het onregelmatige werk van mijn broertje kon hij niet op de verjaardag van Nina zijn. Dus kreeg ze haar cadeau al een paar dagen eerder!

Konijn

Even lol maken met opa en het konijntje!

Bloesem

De bloesembomen stonden weer prachtig in de tuin dit jaar!

Zuivelhoeve

Vorig jaar was het een 1 april grap, maar nu kreeg mijn man ze echt binnen in de supermarkt! En natuurlijk heb ik even geproefd…

Lunch

Soms zit Nina in zo’n groeispurt dat ze niet meer stopt met eten. Haar lunchbordjes zien er dan ook regelmatig zo uit…

Nina 4 jaar

Op 12 april heb ik wat foto’s van Nina gemaakt voor haar verjaardag. Het was niet zo mooi weer maar we hadden wel veel plezier in het (speel)bos!

Nagels

Deze maand ben ik ook weer in de salon van Hanna geweest om de nieuwe kleurtjes van The Color of Petals serie te bekijken. Prachtige kleuren voor het voorjaar en zomer!

Verjaardag

18 april was het dan eindelijk zover… Nina is 4 jaar geworden! En natuurlijk mocht ze ook trakteren op de Peuterspeelzaal.

Verjaardag

En genieten van haar Mongli taart!

Verjaardag

Het jungle feestje was helemaal geslaagd, en haar outfit paste daar perfect bij!

Verjaardag

De grootste verrassing voor Nina kwam op zaterdag… de hele dag genieten van een springkussen in de tuin. Haar dag kon natuurlijk niet meer stuk!

Bataviastad

De paasdagen waren hier erg rustig. Na hele drukke dagen waren dit echt rustdagen voor ons. Op tweede paasdag zijn we ‘s morgens wel even naar Bataviastad geweest om sandaaltjes te kopen voor Nina.

Grasmaaien

De dinsdag na Pasen was Harm Hendrik nog lekker een dagje vrij, en heeft Nina hem geholpen met wat klusjes in en om het huis.

IJsje-Ikea

‘s Middags zijn we naar Ikea geweest want we waren nog op zoek naar tuinstoelen en misschien ook wel een nieuwe tuintafel. We zijn goed geslaagd en het resultaat deel ik binnenkort op mijn Instagram! Nina is hartstikke lief geweest de hele middag dus een echt roze ijsje had ze wel verdiend!

Stylynn

Vorige week woensdag kon ik mijn bestelling ophalen bij Stylynn. Ik had iets moois besteld via de webshop wat ik binnenkort op mijn Instagram ga delen. Maar kijk even naar de verpakkingen… dit is toch al een feestje?

Stylynn

Als cadeautje had Willemien van Stylynn deze slinger gemaakt voor op Nina haar kamer.

Kidsclin

Vrijdag morgen spotte ik 3 plekjes op Nina haar lichaam… en het werden er wat meer. Juist, de waterpokken!

Koningsdag

Zaterdagmorgen kwam mijn broertje even oppassen zodat ik even naar de rommelmarkt kon gaan. Helaas was het niet zo heel druk, het was natuurlijk ook niet erg mooi weer.

Koningsdag

Jammer dat het tegenwoordig ook traditie is om tijdens Koningsnacht dingen te vernielen!

Onze Koningsdag is verder erg rustig verlopen, Nina had best wel veel last van de waterpokken dus zijn we lekker thuis gebleven.

Hoe was jullie maand april?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge