Casper en Emma
 | Op jacht naar de schat

Iedere ouder kent ze denk ik ondertussen wel: Casper en Emma! Nina is in ieder geval groot fan van deze twee kleuters, en de afleveringen op Netflix worden grijs gedraaid! Vanaf 29 mei draait de nieuwe film Casper en Emma Op jacht naar de schat in alle Nederlandse bioscopen, maar vandaag geef ik jullie alvast een kijkje!

Kijken jullie mee?

Casper en Emma

Casper en Emma reizen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin. De vriendjes zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit, waarna ze een bijzonder avontuur beleven!

Trailer

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee kleuters hebben een geweldige vakantie, ze gaan zwemmen, vissen vangen en zandkastelen bouwen. Een echte vakantie met heel veel plezier!

Casper en Emma

Op een gegeven moment vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken en Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de twee de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen.

Casper en Emma

Natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht.

Casper en Emma

De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en de twee vriendjes leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Nina is al een hele tijd groot fan van de afleveringen van deze twee kleuters. Vooral Mevrouw Konijn en Welpje vind ze helemaal het einde! Deze film is dus ook een groot succes bij haar, 74 minuten lang genieten! Casper en Emma – Op jacht naar de schat vinden wij een grote aanrader om te kijken in de bioscoop. Misschien wel de eerste keer bioscoop voor je kleuter?

Casper en Emma – Op jacht naar de schat is vanaf 29 mei te zien in alle Nederlandse bioscopen en wordt gedistribueerd door Just Film Distribution en Just4Kids.

Kijkwijzer: AL
Speelduur: 74 minuten

Zijn jullie kinderen ook fan van Casper en Emma?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge