Bruisballen | Action

Budgetshoppen, ik ben er gek op! Zo ga ik regelmatig even langs Action en andere goedkope winkels. Natuurlijk heb ik altijd maar 2 of 3 dingetjes op mijn lijstje staan en kom ik met een tas vol weer thuis. De laatste keer dat ik bij Action was kwam ik bruisballen tegen. Leuk! Deze had ik namelijk nog nooit gezien bij Action, en deze ballen hebben een leuker prijsje dan de bekende merken. Vandaag vertel ik er jullie iets meer over.

Kijken jullie mee?

Bruisballen

In de vestiging van Action waar ik was geweest lagen drie verschillende soorten ballen. Waaronder deze mooie groen met goudkleurige bal. Alle ballen zijn los verpakt in plastic, dus dat is wel een voordeel dat niet al iedereen er aan heeft gezeten. De bal ziet er prachtig uit en heeft een groot formaat.

Bruisballen

De bal bruist erg goed! Niet lang maar wel erg krachtig. Na enkele seconden heb je een mooi groen bad waar je zeker 20 minuten van kan genieten.

Bruisballen

Ook deze lichtblauwe bal met roze streep ziet er mooi uit. De ballen zijn allemaal even groot, en ruiken erg fris. Toen deze bal in het water lag te bruisen werd het water een groen/blauwe kleur en kwamen er als verrassing allemaal glitters vrij!

Bruisballen

Deze bal ziet er natuurlijk wel erg bijzonder uit met de sneeuwvlokjes! De ene helft is blauw en de bovenste helft is wit gekleurd. Echt een winterse variant, heerlijk voor de koudere dagen!

Bruisballen

Ook deze bal bruist erg krachtig. Het water is binnen enkele seconden fel blauw gekleurd. Het blauwe deel met de sneeuwvlokjes bleef erg lang intact wat natuurlijk erg leuk is als dat door je bad drijft.

De ballen zien er stuk voor stuk erg goed uit, en ook de kleuren van het badwater zijn perfect. Alleen de geuren vind ik echt heel zacht, wel fris maar ik vind ze allemaal op elkaar lijken. Ook is het niet zo dat de hele badkamer naar een lekkere geur ruikt, het blijft een beetje een neutrale frisse geur. Voor deze prijs was het leuk om ze eens uit te proberen, en waarschijnlijk koop ik ze nog wel eens omdat ons dochtertje een gekleurd bad helemaal geweldig vind. Of voor als mijn eigen voorraad op is natuurlijk! Het is absoluut niet te vergelijken met de duurdere merken, en dat is natuurlijk ook niet eerlijk. Ik vind ze trouwens ook erg leuk om cadeau te doen aan kinderen / tieners. Het is absoluut geen pareltje wat ik gevonden heb, maar wel gewoon ‘leuk’.

De bruisballen zijn verkrijgbaar bij Action voor € 1,95 per stuk.

Hebben jullie de bruisballen van Action al eens geprobeerd?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge