Netflix Original serie ‘You’ | Seizoen 1

Regelmatig vraag ik jullie via Instagram om tips. Zo ook leuke tips voor films en series om te kijken. Dit keer heb ik samen met mijn man de serie ‘You’ gekeken, de recensies waren allemaal zeer positief dus ook wij waren erg benieuwd naar deze nieuwe serie. En vandaag laat ik jullie weten wat wij er van vonden!

Kijken jullie mee?

De serie gaat over Joe (Penn Badgley, we kennen hem natuurlijk allemaal als Dan Humphrey uit Gossip Girl), hij is eigenaar van een boekwinkel en wordt stapelverliefd op Beck (Elizabeth Lail). Vanaf dat moment gaat Joe zich ‘anders’ gedragen, duikt hij in de social media accounts van Beck, en laat haar niet meer los. Joe wil indruk op haar maken, maar komt er achter dat er nog wel wat dingen, en personen, in de weg staan. De vriendin van Beck, Peach (Shay Mitchell, haar kennen we van Pretty Little Liars) houd Joe in de gaten en heeft hem door.

Wat vinden wij van de serie?

De spelers in deze serie vind ik erg goed bij elkaar passen. De verschillende karakters worden goed gespeeld en zijn erg duidelijk. Ik moest even wennen aan Joe want ik bleef hem maar zien als Dan Humphrey. Maar hij zette zijn karakter als boekenverkoper, en stalker, erg goed neer. Wij hebben de serie in een paar avonden gekeken, en dat zegt natuurlijk wel iets. De serie sleept je mee, en er gebeuren snel op elkaar spannende en ingrijpende dingen zodat je echt wel verder wil kijken. Af en toe zijn er wel wat stukken onduidelijk, maar we hebben de serie toch helemaal af gekeken. De serie heeft een open einde dus wij hopen snel op een seizoen 2!

De serie You is gebaseerd op de gelijknamige thrillerroman van Caroline Kepnes. Dus ben je wel benieuwd naar deze serie maar lees je liever een boek? Dan zou je altijd het boek Jij van Caroline Kepnes kunnen proberen.

Wat vonden jullie van deze serie?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge