4x een ‘nieuw’ bed onder de €40,-

Soms heb je van die momenten dat je een kamer in je woning helemaal wil veranderen. Ik heb dat met onze slaapkamer, deze zou ik graag willen veranderen maar natuurlijk niet al te veel geld aan uit geven. Op dit moment is onze slaapkamer niet zo bijzonder, witte muren en een groot grijs bed. Ik ben eens op onderzoek uitgegaan of ik voor een klein bedrag al een nieuwe stijl aan de kamer zou kunnen geven. En dat kan! Als basis heb ik bij iedere stijl een dekbedovertrek genomen voor een tweepersoonsbed.

Kijken jullie mee?

Black & White

Dekbed zwart wit

 1. Een mooi zwart/wit dekbed, simpel en fris, en daarom erg mooi! De maat 200x200cm kost € 29,99 en is verkrijgbaar bij Leen Bakker.
 2. Dit kussen is 40x40cm, hartstikke leuk om als extra’tje op je bed te leggen. Dit kussen is te koop bij Leen Bakker en kost € 3,99.
 3. Om ook naast het bed een beetje gezellig aan te kleden heb ik leuke kaarsen bij Action gevonden. Deze kaarsen kosten € 0,99 per stuk.
 4. Natuurlijk heb je ook iets moois nodig om de kaarsen op te zetten, en dat vond ik ook bij Action! Dit leuke onderbord kost maar € 0,67.
 5. Een lekker warm plaidje voor aan het voeteneinde om het plaatje helemaal compleet te maken. Dit plaid is van Zeeman en kost maar € 2,79.

De totaalprijs is 39,42, precies onder het budget!

Natural Beach

Natural beach

 1. Deze leuke decoratiehanger past zeker in een ‘natural beach’ slaapkamer. Je kan er een leuk kaarsje in doen, of bijvoorbeeld een hangplantje. Deze hanger is nu bij Kwantum verkrijgbaar voor € 2,-.
 2. Dit kussenhoesje heeft een hele mooie print, het lijken net allemaal schelpen! Bij Zeeman koop je dit hoesje voor € 1,99.
 3. In dit leuke mandje kun je bijvoorbeeld wat magazines bewaren die je aan het lezen bent. Door de afwerking past het perfect in deze stijl! Het mandje kost € 3,95 bij Action.
 4. Dit motief geeft een heerlijk rustig gevoel, en staat eigenlijk ook best wel stoer! Het dekbedovertrek is verkrijgbaar bij Slaaptextiel en kost € 31,95.

De totaalprijs van deze producten bij elkaar is € 39,89.

Clean White

Dekbed wit

 1. Het is natuurlijk altijd heerlijk om in een schoon en fris bed te kruipen, maar met dit dekbedovertrek is dat wel een extra fijn gevoel! Dit dekbedovertrek is te koop bij Hema voor € 20,25.
 2. Deze kunst chrysanten staan vast erg leuk in het witte vaasje! De takjes kosten € 0,99 per stuk en zijn te koop bij Action.
 3. Het mooie strakke witte vaasje is maar € 2,50 bij Kwantum!
 4. Dit kussen is niet helemaal wit, maar heeft wel de tinten die er erg mooi bij staan. Het kussen is te koop bij Kwantum en het formaat is 45x45cm. Voor de prijs van € 8,- kun je die natuurlijk niet laten liggen!
 5. Een plaid voor wat extra warmte, nu te koop bij Jysk voor maar € 2,-.

De totaalprijs van deze producten bij elkaar is € 34,73, ver onder het budget!

Urban Jungle

Dekbed Urban Jungle

 1. Met kunstbladeren kun je natuurlijk altijd leuk decoreren, zo ook in het mooie groene vaasje. De kunstbladeren zijn te koop bij Action voor € 0,98 per tak.
 2. Dit leuke vaasje is nu in de aanbieding bij Kwantum voor maar € 0,50!
 3. Deze tropical poster past natuurlijk hartstikke goed bij dit dekbedovertrek. Zo maak je er een echte ‘Urban-Jungle’ kamer van! En voor de prijs van € 1,- kun je hem natuurlijk niet laten liggen. De poster is te koop bij Kwantum.
 4. Een extra kussen op je bed staat erg mooi, vooral als het een andere kleur of tint heeft. Dit kussenhoes is te koop bij Jysk voor € 1,-
 5. Deze opbergzak is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Je kan er een mooie grote groene plant inzetten of gebruiken voor de vuile was. De opbergzak is te koop bij Leen Bakker voor € 2,99.
 6. Een heerlijk plaid voor aan het voeteneinde, lekker warm en het staat ook nog eens mooi! Bij Jysk kost dit plaid € 4,-.
 7. Dit dekbedovertrek kwam ik tegen in de webshop van Bol. Een mooie effen groene kleur zodat je met je accessoires lekker kunt variëren. Het dekbedovertrek kost nu € 28,95.

Deze producten bij elkaar kosten € 39,42, mooi onder het budget! Wil je meer ‘groene’ inspiratie opdoen? Bekijk dan even dit artikel.

 

Ik ben uitgekomen op vier hele verschillende stijlen zoals jullie kunnen zien. Mij spreekt vooral de stijl van ‘Urban Jungle’ en ‘Black & White’ erg aan. Twee wat stoerdere uitstralingen die ik wel erg vind passen bij ons. Maar nu natuurlijk nog even met manlief overleggen!

Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Kaboompics | Bedroom

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge