26TH BIRTHDAY WISHLIST

Nog 2,5 week te gaan en dan ben ik alweer 26! Dan komt binnenkort natuurlijk de vraag van mijn man, familie en bekenden ‘wat wil je voor je verjaardag’? Meestal weet ik het niet en zeg ik ‘doe maar wat leuks’! Ik vind het hartstikke leuk om een cadeautje te krijgen, maar om iets voor mezelf te bedenken vind ik altijd lastig. Nu ben ik er iets eerder over na gaan denken en heb ik wat leuke dingen op een rijtje gezet.

  1. Ik ben al een tijdje opzoek naar iets leuks voor boven de bank in de woonkamer. Voor in de winterperiode lijkt een van deze doeken van MO-CA me erg mooi. De eerste is vierkant, en de tweede rechthoekig. Vooral de vierkante lijkt me erg stoer op een groot formaat!
  2. Een dagje sauna met mijn man vind ik altijd heerlijk. Even helemaal niets, lekker eten, genieten en bijkomen!
  3. Zoals jullie misschien al wel gelezen hebben heb ik het haarmasker Honing Goud uitgeprobeerd, graag zou ik de Mythische Olijf ook nog eens willen proberen!
  4. De Mascha-planner staat al een tijdje op mijn lijstje, het liefst de limited edition! De roze met goud kleurige vind ik toch iets mooier dan lila, maar dit gaat vast een grote zoektocht worden aangezien deze al is uitverkocht.
  5. De IcoNails lakjes van Catrice heb ik al eens getest, en deze bevallen me erg goed! Ik zou hier dus wel graag een nieuw kleurtje van willen uitproberen. In de collage staat nummer 14 Mint Map en nummer 29 Donut Worry Be Happy!
  6. Een heerlijke parfum voor de zomer, deze van Jill Sander lijkt me erg lekker!
  7. Een mooie grote cactus voor in de woonkamer of slaapkamer. Voor planten en bloemen heb ik altijd een mooi plekje, daar maak ik gewoon ruimte voor!

Wat voor cadeautje zou jij graag voor je verjaardag willen?

 

 

 

 

18 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge