Een kijkje bij… Melanie!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week liet Masha haar prachtige woonkamer zien, maar dit keer hebben we ook een hartstikke mooie woonkamer, met stiekem ook een kijkje in haar prachtige slaapkamer! Vandaag ‘Een kijkje bij…Melanie’!

Melanie | Eindelijk was het 1 december 2016 zover. Ik kreeg de sleutel van mijn nieuwe huis. Inmiddels had ik 13 jaar alleen in een appartement op 2 hoog gewoond, maar de wens voor een huis met een tuin en meer ruimte werd steeds groter en groter. Samen met mijn kleine grote vriend Billy (chihuahua) woon ik alweer 7 maanden in ons paleisje die aan de rand van het mooie Arnhem staat. Ik ben van 2 naar 4 slaapkamers gegaan. Dat was wel even wennen, meer poetsen en natuurlijk meer kamers met meubels vullen. Tjsa dan maar een slaapkamer vullen met alleen maar kleding en schoenen ?

Gelukkig hoefde ik niet veel te verbouwen aan de woning. Wel hadden de vorige bewoners veel bruintinten gebruikt (Lees: bruine trapbekleding, bruine vloertegels in de badkamer en boven een bruine laminaatvloer). Omdat ik allergisch ben voor de kleur bruin, heb ik alles wat in deze kleur achtergelaten was laten vervangen door de kleuren wit en grijs. Op dit moment wordt de tuin onderhanden genomen. De rode tuintegels worden vervangen door antraciet tegels en het gras wordt vervangen door kunstgras. Juist omdat ik alleen woon wil ik zo min mogelijk onderhoud aan mijn huis en tuin.

De eyecatcher van mijn woonkamer is toch wel de witte industriële boekenkast. Ik was meteen op slag verliefd op deze beauty. Deze kast heb ik gekocht bij Gigameubel.

Ook met mijn nieuwe ronde vloerkleed en tafel van ByBoo ben ik heel blij!

Ik krijg veel complimenten over de kleur op de muur van mijn slaapkamer. Deze kleur heet Early Dew en is van het merk Flexa. Het is echt een kleur waar je veel andere kleuren mee kan combineren en geeft een frisse uitstraling. Bij mooi weer kan ik de deuren op mijn slaapkamer openslaan en lekker op het balkon zitten. Ik heb er bewust voor gekozen om niet teveel gaten in de muren te boren in mijn woning, omdat ik graag (en) vaak mijn interieur verander. Daarom heb ik een wandplank boven mijn bed waarop ik steeds andere accessoires kan zetten. Op de foto staat er een schilderij van Madonna op de plank, in mijn pubertijd was ik haar grootste fan. Er ontbreken nog een paar planten op mijn slaapkamer, maar die komen er snel. Verder heb ik nog de wens om elektrische rolluiken te plaatsen in mijn slaapkamer, want bij tropische temperaturen is het best warm.

Sinds ik in mijn nieuwe huis woon, ben ik begonnen met het delen van foto’s van mijn huis, op Instagram. Juist omdat ik zelf erg veel inspiratie heb opgedaan op Instagram, hoop ik dat ik mensen ook kan inspireren met mijn foto’s. Nieuwsgierig geworden naar de rest van mijn huis en het eindresultaat van mijn tuin? Volg mij dan op Instagram.

Wat een mooie stijl heb je in je woning Melanie! 

Wat vinden jullie van de woonkamer en slaapkamer van Melanie?

Geef een reactie

CommentLuv badge