Zorgeloos genieten van de zon?

Helaas, de warmere temperatuur laat nog even op zich wachten. Maar binnenkort is het toch echt zomer! Misschien gaan jullie wel lekker naar het buitenland om de zon op te zoeken, of blijven jullie lekker in Nederland. Waar je ook naar toe gaat, een goede bescherming tegen de zon is altijd belangrijk. En daarom heb ik voor jullie de producten van Lovea getest!

Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon, op een 100% biologische wijze. De producten zijn zelfs geschikt voor de extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kinderen. Daar horen dus geen parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij! Pas kreeg de lijn een restyling met vernieuwde samenstellingen en deels vernieuwde verpakkingen, en dit wil ik jullie graag laten zien!

Zorgeloos genieten van de zon

voor het hele gezin!

De Lovea factor 15 en factor 30 kreeg ik toegestuurd om te testen. Helaas was er geen zomers zonnetje zodat ik de producten in de zon uit kon proberen, maar natuurlijk heb ik uitgebreid gesmeerd! Ik vind deze flesjes erg handig, persoonlijk heb ik namelijk liever sprays dan losse dopjes. De vormgeving vind ik erg leuk met de bloemetjes en deze kleurtjes, lekker zomers en speels. Wat mij opviel is dat de SPF 15 iets dunner is dan de SPF 30. Maar dat is geen probleem, ze smeren erg goed uit, trekt snel in en laat geen witte waas achter. Mijn huid zag er erg mooi en verzorgd uit naar het insmeren. Het leek alsof ik me had ingesmeerd met een verzorgende bodycreme! De SPF 15 en SPF 30 zijn hydraterende zonnespray’s en zijn waterbestendig. Ze kunnen gebruikt worden voor het lichaam en gezicht, en er zit arganolie, kokosolie en vitamine E in. De 100% minerale zonnefilter zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag. Regelmatig smeren is natuurlijk altijd verstandig, want door o.a. omkleden, zwemmen of spelen wordt een deel van de spray weggeveegd.

Ook kreeg ik de factor 50 voor kinderen om uit te proberen. De tere kinderhuidjes wil je in de zon natuurlijk extra goed beschermen. Daar heeft Lovea deze handige waterbestendige spray met SPF 50 voor. Dit is de meeste veilige bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. De formule is 100% natuurlijk, vrij van parfums en parabenen en bevat een mineraal zonnefilter.

En kijk eens wat een vrolijke flacon dit is! De vernieuwde flacons voor kinderen zijn voorzien van vrolijke Disney-designs, en toch past het helemaal in de lijn van de andere flacons. Ook deze spray smeert goed uit over de huid en trekt snel in. Een groot compliment voor de Disney-designs op de verpakkingen, Nina vind het hartstikke leuk!

Lovea heeft speciaal voor de bescherming van het gezicht deze LOVEA BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50 ontwikkeld. De formule bevat een 100% natuurlijk mineraal zonnefilter met SPF 50, met toegevoegde verzorgende werkstoffen die vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen. De vernieuwde samenstelling combineert een hoge SPF met effectieve anti-aging eigenschappen en bevat intensief hydraterende werkstoffen waaronder Ecocert kokosolie en vitamine E. De crème is wat dikker, en je moet erg goed smeren om geen witte waas achter te laten. Als de crème eenmaal op je gezicht zit voelt het heerlijk verzorgend!

Phoe toch een beetje een brandend gevoel na een dagje zonnen? Deze intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende After Sun Milk laat de huid na het zonnebaden direct soepel, zacht en goed gehydrateerd aanvoelen. De lotion bevat pepermuntextract, vitamine E en kokosolie. Ik heb mijn huid met deze After Sun Milk ingesmeerd (helaas zonder een dagje zonnen), en het smeren ging heel gemakkelijk. De milk werd snel opgenomen, en mijn huid voelde heerlijk zacht aan.

Door deze ‘droge’ olie kreeg mijn huid een mooie zachte glans. Deze olie zorgt voor een intensieve bruining en verzorging van de huid tijdens het zonnebaden (let op: zonder SPF!). De olie is niet vet, trekt gemakkelijk in en beschermt de huid tegen externe invloeden zoals zout en wind. Perfect voor een dagje strand dus! Deze olie lijkt me heerlijk als je al een mooi kleurtje hebt opgebouwd, of als je al een donkere huidskleur van jezelf hebt.

Verkoopprijzen:
De producten van Lovea BIO worden verkocht bij de filialen van Kruidvat, Trekpleister, Holland & Barrett, DIO en DA. Meer informatie over deze producten kun je vinden op de website.

• Sun Spray SPF 15 € 14,99/125 ml.
• Sun Spray SPF 30 € 15,99/100 ml.
• Spray Kids SPF 50 Disney € 16,99/100 ml.
• Anti-Aging Face Cream SPF 50 pompflacon € 15,99/ 50 ml.
• Anti-Aging Face Cream SPF 50 tube € 15,99/ 50 ml.
• Dry Oil Spray (zonder SPF) € 9,99/125 ml.
• After Sun Milk € 9,99/125 ml.
• Self Tanning Spray € 13,99/125 ml.

Het merk Lovea was voor mij nog niet bekend, en ik vond het dan ook zeker leuk om het te testen. Ik ben zeker tevreden over deze producten, en ik hoop ze snel in de zon te kunnen gebruiken! De prijzen van de flesjes vind ik ook niet tegenvallen. De geur vind ik echt heerlijk! En zoals jullie weten is dit erg belangrijk voor mij, het doet me denken aan een wit strand, blauwe zee en heel veel palmbomen om bij weg te dromen…

Hebben jullie de producten van Lovea al geprobeerd?

 

 

Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf of merk.

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge