Shoplog | Primark

2 weken geleden ben ik bij de Primark geweest, dus ik heb weer een leuke shoplog voor jullie! Natuurlijk heb ik voor Nina geshopt, maar ik heb ook wat leuke dingen voor mezelf kunnen vinden. Items die we nu al kunnen dragen maar ook alvast wat dingen voor de zomer. Kleding, schoenen en haaraccessoires, we zijn goed geslaagd!

Kijken jullie mee?

Eerst wil ik jullie de items die ik voor Nina heb gekocht laten zien.

Broeken

Deze twee lange broeken heb ik voor Nina gekocht in het roze en mint groen. Heerlijke zomerse kleurtjes! Deze broeken kosten € 7,- per stuk.

Spijkerjasje

Dit leuke spijkerjasje zag ik ook hangen voor maar € 14,-, een heerlijk jasje om zo aan te trekken!

En kijk eens wat een leuke details!

Ik denk dat alle meisjes-mama’s het wel kennen… haarspeldjes die plotseling verdwijnen! Op het ene moment heb je een doos vol en op het andere moment zijn ze allemaal kwijt. Daarom heb ik deze 2 pakjes maar meegenomen voor € 1,50 per pakje.

 

Deze leuke tuinbroek kon ik echt niet laten liggen, heerlijk voor de wat warmere dagen! Het lijkt me super leuk staan met een fel gekleurd shirtje er onder. Deze tuinbroek was €12,-.

 

Schoenen. Tja Nina heeft er meer dan ikzelf heb. Ik vind het ook gewoon leuk om voor haar te kopen! Voor € 8,- nam ik deze sneakers voor haar mee.

En ook deze leuke zwarte canvas gympen waren €8,-!

 

Ja ook voor mezelf heb ik een aantal items geshopt:

Blouse

Deze leuke blauw/wit gestreepte blouse had ik al eens bij een andere blogger gezien en ik vond het zo leuk staan! Het liefst had ik hem nog iets langer gehad, dus wie weet koop ik er nog wel een maar dan een maatje groter. Deze blouse was €12,-.

Dit vrolijke hemdje lijkt me heerlijk voor de warmere dagen. Het patroon vind ik hartstikke vrolijk! Mochten er nu geen (of weinig) warme dagen zijn dit jaar vind ik het met een jasje ook hartstikke leuk staan! Het hemdje koste maar €5,-!

Dit soort basic hemdjes draag ik heel veel in de zomer. En bij de Primark zijn ze in alle kleurtjes te vinden voor maar €2,80!

Als ik bij de parfums blijf staan kijken gaat er altijd wel een mee naar huis. De geur blijft niet lang hangen maar is prima als je thuis blijft, of gewoon je alledaagse dingen doet. Voor € 2,50 hoef je natuurlijk niet te twijfelen.

In de zomer (kuch vanaf nu) leef ik op flip-flops! Ik slijt echt wel een aantal paar in een jaar. Ik neem ze dus ook per 2 paar mee als we bij de Primark zijn. Ze kosten 2x €1,50.

Deze sokjes vind ik hartstikke handig voor de sneakers hieronder, ze zijn helemaal niet zichtbaar in deze schoenen! 5 paar sokjes voor €4,50.

Deze sneakers had ik vorig seizoen en vond ik heerlijk lopen, en ze passen overal bij! Daarom heb ik ze nu weer meegenomen voor €12,-.

Ik heb voor Nina en voor mezelf al wat leuke items voor de zomer gekocht, dus laat de zomer maar komen!

Wat kopen jullie altijd bij de Primark?

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge