Een kijkje bij… Danielle!

Vandaag weer een nieuwe artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere woensdag komt iemand anders aan het woord en verteld over een plek in of om zijn / haar woning. Vandaag hebben we een prachtige keuken om te laten zien. In 2012 is het huis gekocht, en daarna hebben ze een tijd verbouwd. Maar het is prachtig geworden! Vandaag ‘Een kijkje bij…Danielle’!

Danielle | Ik heb even getwijfeld over welke kamer in ons huis ik wilde laten zien. Ik ben heel trots op het eind resultaat en vind elke kamer nog steeds even mooi. Ik twijfelde over de keuken en over de babykamer. Uiteindelijk is het de keuken geworden maar misschien laat ik het kamertje van ons dochtertje Hillany ook wel zien!

We hebben ons huis eind 2012 gekocht. Na oud en nieuw zijn we meteen begonnen met klussen. Het was eigenlijk niet echt een klus huis maar ik wilde wel veel veranderen om het naar mijn eigen smaak in te richten. Al hoe langer het duurde des te meer werd er verbouwd, wat uit liep tot 2,5 jaar klussen. Achteraf was het zo voorbij maar soms kwam er geen einde aan…

De keuken was eerst een L-vormige vorm, en ruimte voor een eettafel was er bijna niet. Ik wilde graag een leefkeuken dus hadden we besloten dat we een aanbouw zouden laten plaatsen. Nu is het in principe een vierkante ruimte. Over de keuken was ik vrij snel uit… ik wilde graag iets wat leek op hout met een barretje om aan te zitten.

Ik heb een koof laten maken en ik heb er steentjes behang er op geplakt. Iedereen vraagt of het gestuukt is maar het is gewoon behang. Daar heb ik een kacheltje in gedaan. Het is een ‘neppe’ maar het brengt evengoed een leuke sfeer in de keuken.

Ik vond het leuk dat er iets van het oude huis terug kwam.

Ik had nog een muurtje over en wilde graag een tweedehands kastje met al mijn glasservies erin.. ik heb er weliswaar een flink stuk voor moeten rijden en het was een aardig klusje om het te verven maar het is wel geworden wat ik wou. De zuil heb ik gemaakt van de oude vloer van de vorige bewoners. Ik vond het leuk dat er iets van het oude huis terug kwam.

Dit is een kleine impressie van de sfeer in ons huis.

Liefs Danielle

Bedankt Danielle dat je mee wilde doen met de serie ‘Een kijkje bij…’. Ik vind dat jullie een prachtige keuken hebben, daar kun je inderdaad heerlijk koken, eten, lezen… leven!

Wat vinden jullie van de keuken?

12 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge