Shoplog | Rommelmarkt Urk

Zaterdagmorgen heb ik mijn moeder om 07:00 uur opgehaald om naar de rommelmarkt op het haventerrein te gaan. Toen we daar aankwamen stond er al een hele rij van auto’s die daar allemaal hun mooiste oude spulletjes wilden verkopen. Ik vind het heerlijk om zo tussen alle kleedjes, tafeltjes en auto’s te gluren om er misschien wat leuks voor mij tussen ligt. Wel ga ik het liefst zo vroeg mogelijk zodat we klaar zijn voordat alle mensen komen die eerst even uitgeslapen hebben.

Gister hebben jullie al kunnen zien dat ik naar de rommelmarkt hier in het dorp geweest ben. Maar ik wil jullie ook graag laten zien wat ik allemaal gekocht heb, het is niet veel maar wel divers!

Deze zwart witte kussens kocht ik als eerste. Ik vond ze meteen erg leuk! Ze zijn lekker groot, zagen er nog als nieuw uit en er zit al een lekker zacht binnen kussen in. Ik denk dat ik ze onder de overkapping bij ons loungeset ga gebruiken. Samen voor € 5,- mocht ik ze meenemen.

Nina is de laatste tijd gek op boekjes. En zoals jullie wel weten ben ik gek op sinterklaas! Ik had dus een goed excuus om boekjes over sinterklaas te kopen. Ik denk dat Nina er in november/december ook een leuke leeftijd voor heeft, ze is dan iets ouder dan 2,5 jaar.Ook kwam ik nog het boek ‘De waaidag’ van Winnie de Poeh tegen, deze is hartstikke leuk want het is een soort ‘pop-up’ boek met schuifplaatjes.

Omdat Nina haar boeken verzameling een stuk groter begint te worden zocht ik iets voor in haar kast op de slaapkamer. Iets van doosjes of mandjes zodat ik alle boekjes netjes op kon ruimen. Ook bewaar ik hier het speelgoed waar ze nog iets te klein voor is, of voor een ander seizoen bedoeld is. Aan het eind van de rommelmarkt kwam ik deze stevige rieten manden tegen. Ik heb er 3 meegenomen, 2 groten en 1 kleinere, samen voor € 4,-.

Hartstikke handig om alle spulletjes en boeken in te bewaren!

Tja, ze zijn super lelijk, ik weet het! Maar voor Nina lijkt het me wel handig om ze in de tuin te hebben met het mooie weer. Als het zwembadje staat wil ze er zelf in en uit, en dan zijn deze slippertjes wel handig die ze zelf aan kan trekken. Ik mocht ze voor € 1,50 meenemen en ze zien er nog nieuw uit!

Als laatste kocht ik deze grote glazen pot. Ik was al een tijdje op zoek naar een extra pot, altijd handig voor een bosje bloemen, takken, tulpen etc!

Gaan jullie vaak naar een rommelmarkt?

16 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge