Mijn maand in foto’s #04

Mijn maand in foto’s? Inderdaad! Ik heb besloten dat ik iedere laatste dag van de maand een overzicht plaats met een aantal foto’s van deze maand. Vandaag laat ik jullie dus een aantal foto’s zien van deze (feestelijke!) maand april. Natuurlijk is deze maand Nina 2 jaar geworden, kreeg mijn vader een Koninklijke onderscheiding en was het Koningsdag!

Kijken jullie mee?

Zaterdag 1 april, meteen de eerste dag van de nieuwe maand werden bij ons 2 grote bomen achter de schuur weggehaald. Ook werd het laatste stukje in de tuin betegeld. Dit plekje wordt echt het speelplekje voor Nina, hier komt haar speelhuisje, glijbaan en overige speelgoed te staan.

Zondag 2 april, wat een prachtig weer! Dit was de eerste keer dat we buiten konden eten, heerlijk! Hier kunnen we echt van genieten, en als het zonnetje ook maar een klein beetje schijnt zijn we buiten te vinden.

‘s Middags gingen we lekker naar de dijk om even uit te waaien. Het was nog steeds prachtig weer en we hebben meteen foto’s voor Nina haar tweede verjaardag gemaakt.

Eigenlijk bleef het de hele week wel mooi weer gelukkig. Aan het eind van de week, tijdens het schoonmaken van de badkamer, viel het me op hoe mooi de magnolia in bloei stond.

Deze wil ik jullie gewoon even laten zien… omdat ik het zo’n leuke foto vind! Bijna alles van de Primark, alleen het shirtje wat Nina aan heeft is van de Zara.

Hier langs de kant van de weg staat regelmatig een kraam waar je tulpen kan kopen, vers van het land! Ik heb een bosje voor mijn moeder gekocht en voor mijzelf. Dit waren echt bijzondere grote tulpen, en ze hebben bijna 2 weken prachtig gestaan!

Ik mocht deze mooie tipi-tent ontvangen van ‘Zelfgemaakt door Syl’. Je kan haar volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van haar prachtige creaties!

Treaclemoon

Deze maand schreef ik ook een review over deze handcremes van Treaclemoon, hebben jullie het al gelezen?

18 april: Nina 2 jaar! Dit hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd, en ze vond het allemaal reuze interessant! En wat heeft ze veel cadeautjes gekregen…

poes

Onze katten zijn af en toe wel eens weg. Maar nu had ik de kleinste al de hele dag niet gezien, en meestal komt zij juist wel even binnen. ‘s Middags toen ik boven kwam zag ik dat ze zich had verstopt onder onze dekens…

26 april was een hele spannende dag, mijn vader kreeg vanwege zijn vrijwilligerswerk bij de KNRM, de SOAD en DEL een lintje! Als jullie hier meer over willen lezen kunnen jullie ook het artikel van afgelopen donderdag bekijken.

Wij hadden als verrassing een heerlijke lunch van ‘De Oude Bakkerij’ geregeld, gewoon bij ons thuis, zodat Nina gewoon naar bed toe kon. Het was echt heerlijk, een aanrader dus!

Koningsdag starten we natuurlijk met een heerlijke ‘soes’ van de bakker!

We hebben eigenlijk niet zoveel gedaan op Koningsdag, we zijn even op het haven terrein geweest hier op Urk. ‘s Avonds zijn we gezellig met mijn ouders naar het dorp gegaan, want de showband ging spelen! Dit was hartstikke leuk, en Nina ging af en toe zelfs mee klappen en dansen!

Gistermorgen heb ik mijn moeder om 07:00 uur opgehaald en zijn we naar de rommelmarkt op Urk geweest. Dit is iedere jaar een paar dagen na Koningsdag. Het was hartstikke leuk, druk en groot! Morgen zien jullie een shoplog met daarin al mijn aankoopjes.

 

Wat vinden jullie van een maandoverzicht?

5 Comments

  • Ja leuk! Net zoals Eke inderdaad een stuk relaxter een een weekoverzicht. Alhoewel ik dat ook altijd wel heel erg leuk vinden?. Ik ben erg benieuwd hoe het speelhoekje er buiten uit komt te zien. Even wachten op het mooie weer! Fijne zondag
    Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

  • Zo leuk om je maand in foto’s te tonen!! Wat een leuk idee om het raam in je badkamer te bekleven met zo’n ondoorzichtig vel!! Hier laten we altijd de rolluiken neer, dat ik daar na 11 jaar zelf niet ben opgekomen, hahaha 😀 En dikke proficiat aan de 2-jarige!! Wat een mooie taart!!

Geef een reactie

CommentLuv badge