Shoplog | Action

Ik heb weer een shoplog voor jullie! Dit keer van de Action, want als je daar naar binnen gaat voor batterijen…. Inderdaad dan kom je terug met een tas vol spullen, maar zonder batterijen. Ik had eigenlijk helemaal niets nodig maar we gingen toch even ‘snel kijken’. Ik heb foto’s gemaakt van de spulletjes die ik heb gekocht, en de prijzen heb ik er bij vermeld.

Kijken jullie mee?

Als jullie mijn vorige shoplog van de Primark nog niet gezien hebben, deze kunnen jullie hier bekijken.

Dit houten dienblad is niet heel stevig, dus kopjes koffie kunnen er niet op. Dit dienblad heb ik gekocht om producten op te fotograferen. Als je binnenkort deze achtergrond tegenkomt bij een van mijn foto’s dan weet je dus waar het gekocht is! Dit dienblad kostte maar €1,75.

Nina is gek op blokken, duplo en ZoefZoef. Van mijn schoonmoeder heeft ze voor sinterklaas een trein gekregen met allemaal losse blokjes. Hartstikke leuk! Maar wel veel onderdelen. Ik heb een opberg bak van kunstof gekocht. Deze is 11,3 liter en kostte €2,79.

Deze shirtjes lagen in een grote bak. Het was even zoeken maar ik heb er toch een meegenomen. Altijd handig om (straks) met de wat warmere dagen een extra t-shirt te hebben. En voor de prijs van € 2,99 kon ik het echt niet laten liggen!

Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst deze Nivea dagcreme. Thuis kwam ik er achter dat het eigenlijk ‘Anti-Age’ was. Ik ben hem gewoon gaan proberen, en het beviel me erg goed! Mijn huid bleef erg rustig en voelde goed verzorgd. Het was dus alweer tijd om een tweede potje aan te schaffen voor € 4,95.

Harm Hendrik gooide deze schoonmaakdoekjes in het mandje. Ik moest er wel om lachen, Nina heeft namelijk ontdekt dat ze ook bij de televisie kan met haar vingertjes. En als mijn man zich ergens aan ergert als hij s’avonds even televisie wil kijken…. een vies scherm! Deze schoonmaakdoekjes kosten €0,69.

Als ik bij de Action ben kijk ik altijd even in het make-up vak. Dit keer zag ik deze Max+more foundation poeder (incl. kwast). Ik moet bekennen dat ik eigenlijk nooit foundation gebruik, maar deze poeder leek me wel wat. Voor de prijs van € 1,49 kon ik het altijd proberen! De oneffenheden kun je hier makkelijk mee weg poederen, al is het wel een klieder bende met dat kleine potje en lastige kwastje.

Nina is gek op dieren, op de kinderboerderij is ze nergens bang voor en ook de poesjes vind ze hartstikke leuk. Ook pakt ze steeds vaker een boekje voor op de bank. Deze leesboekjes over dieren zag ik liggen, en heb ik voor haar meegenomen. Ze waren € 0,55 per stuk.

Ik heb een nieuwe telefoon gekocht! Dit keer is de Iphone 7 in mijn bezit. Ik ben er heel erg tevreden mee, en vooral de vooruitgang van de camera vind ik helemaal geweldig. Op AliXpress heb ik al een leuk hoesje besteld, maar dit gaat natuurlijk even duren voordat het binnen is. Ik nam dus dit hoesje mee voor €2,49 om tijdelijk mijn telefoon te beschermen.

Nina vind het erg leuk om onze poezen ‘snoepjes’ te geven. We nemen dus ook regelmatig deze kattensticks mee. Deze kan ze dan in kleine stukjes aan de poesjes geven, en heeft ze veel lol! Deze sticks kostten € 0,99.

Dit is wat ik ‘even snel’ gekocht heb de laatste keer bij de Action. 

Wat nemen jullie altijd mee?

18 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge