Mijn week in foto’s #09

En het was alweer de 9e week van 2017! Een ‘normale’ week voor ons, maar natuurlijk krijgen jullie een kijkje! Harm Hendrik was deze week druk in de winkel, maar zaterdag was hij lekker vrij. Het weer was echt wisselend van storm naar voorjaar, en veel eet-foto’s deze week!

Kijken jullie mee?

Maandag

Maandagmorgen was ik al vroeg beneden, ik eet rustig mijn kwark op en ondertussen lees ik wat blogartikelen die vanmorgen online zijn gekomen bij andere bloggers. Vandaag is op mijn site het artikel over kinderverjaardagen online gekomen, met veel inspiratie! Hebben jullie die al bekeken? Ik werk alle was weg en ondertussen is Nina wakker geworden. Ze gaat lekker haar broodjes eten, met natuurlijk ondertussen ‘Pieter Konijn’. We hebben even een bakje koffie gedronken bij mijn moeder, en vanaf 12:00 uur wacht ik op de meneer van de Glasvezel. Hij zou tussen 12:00 en 15:00 uur komen, je raad het al…. om 14:55 uur ging de bel.

Ondertussen had ik wel een lekker lunch voor mezelf gemaakt. Een groot meergranen beschuit met rookvlees, een plakje suikerbrood, een kiwi en lekker yoghurtdrink. Toen Nina wakker was ben ik nog even naar de winkel geweest waar ik de webshop voor bijhoud om wat spullen op te halen. Bah wat een vies weer zeg!

Broccoli

‘s Avonds eten we lekker broccoli. Het was de bedoeling ‘Smeris’ terug te kijken van zondagavond… wij zoeken en zoeken. Blijkt het niet uitgezonden te zijn! Balen… we gaan lekker op tijd naar bed.

Dinsdag


Voor Nina had ik verschillende bakje met fruit en wat lekkers neergezet. ze vond het zeer interessant!

Shirt

Op AliXpress heb ik een aantal spulletjes besteld, onder andere deze shirtjes voor mezelf en Nina. Binnenkort ga ik denk ik een Shoplog maken met alle pakjes die zijn binnengekomen de afgelopen tijd.

‘s Middags heb ik de Action shoplog gemaakt, dit was nog best een klus! Toby vond het erg gezellig…

Wij hebben heerlijk hutspot gegeten, voor Nina had ik sperzieboontjes, dan stopt ze niet met eten!

Woensdag
Wat was het heerlijk weer!

Overkapping

De was kon even lekker buiten hangen, eerste keer dit jaar, van mij mag het voorjaar wel komen.

Tuin
Eindelijk alvast wat in de tuin kunnen doen. Onder andere de oude bloemen van de hortensia’s gehaald. De container was ‘s morgens geleegd, maar zat meteen weer vol!

Bami

Van mijn moeder hebben een flinke pan bami gekregen, heerlijk met satesaus, ei en kroepoek!

Donderdag
Tosti

‘s Morgens ben ik even naar mijn moeder geweest om wat foto’s te maken voor BijdeDijk. Als lunch had ik heerlijke tosti’s! ‘s Avonds eten we pas laat omdat Harm Hendrik laat klaar was in de winkel. We gingen dus voor de makkelijke weg; snacken!

Vrijdag

Op vrijdag doe ik zoveel mogelijk huishoudelijke klusjes, dus ook de was…

Als lunch had ik een heerlijke salade met kip.

Zaterdag

Zaterdag was Harm Hendrik lekker vrij. Hij heeft samen met de buurman wat grof snoeiwerk in de tuin gedaan. ‘s Middags hebben we even gewinkeld in Emmeloord en zijn we allebij goed (en snel!) geslaagd.

Boet

Twee weken geleden hadden we al op de planning staan om samen lekker naar de Boet te gaan, helaas werd Nina toen plotseling erg ziek en hebben we dit uitgesteld. Afgelopen zaterdag was het dus zover! We hebben genoten. Aanstaande vrijdag komt hier een artikel over online.

Zondag

We hebben lekker rustig aan gedaan. Nina keek ‘s morgens even Nijntje en startte rustig op…

…en Simba ook!
Preischotel

Harm Hendrik heeft een lekkere preischotel gemaakt, deze was echt heerlijk!
‘s Avonds hebben we Moordvrouw en Smeris gekeken, onze favoriete series op zondagavond.

En dat was onze week alweer, hoe was jullie week?

20 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge