Nina 4,5 jaar

Hoera! Vandaag is Nina alweer 4,5 jaar. Een echte dame, die blijft groeien. In haar doen, wie ze is en in de lengte! Vandaag wil ik jullie een kleine update geven over hoe het gaat met Nina. Ze zit natuurlijk al een tijdje op de basisschool en er zijn veel dingen veranderd daardoor.

Kijken jullie mee?

Basisschool

Nina heeft momenteel echt een vast ritme. Ze zit natuurlijk sinds de zomervakantie op de basisschool, en dat vind ze gelukkig hartstikke leuk! Ze moest even een beetje haar plekje vinden in de klas maar momenteel gaat het erg goed en gaat ze nog steeds met heel veel plezier heen! Het is zo leuk dat ze thuis een liedje zingt die ik niet ken, dat ze bepaalde letters herkent, verhaaltjes verteld etc. Op woensdag- en vrijdagmiddag is Nina altijd vrij van school, en die middagen heeft ze ook nog wel even nodig. Meestal doet ze haar ogen wel even dicht… En dat mag natuurlijk.

Nina bos

Spelen

Op school kiest Nina vaak voor de zandtafel, knikkerbaan en barbie’s. Maar de laatste tijd ook steeds vaker voor de letterhoek. Groep 2 leert een letter aan, maar groep 1 krijgt er natuurlijk wel iets van mee… (Nina zit in een groep 1/2 klas). Ook thuis vind ze het leuk om te ‘schrijven’, maar de Playmobile blijft favoriet! We spelen ook nog steeds iedere dag op Squla, op de tablet of op de PC. Daarnaast mag Nina natuurlijk ook graag af en toe een film kijken, we zijn laatst overgestapt naar Disney+, en daar vind ze vooral ‘Luizenleven’, ‘De Aristokatten’ en ‘De 101 Dalmatiers’ erg leuk!

Nina

Trots

Wij kunnen als ouders natuurlijk alleen maar trots zijn op onze grote-kleine meid. Hoe ze alles oppakt, hoe graag ze knuffelt, en hoe ze zichzelf is. Heerlijk!

 

Hoe gaat het met jullie kinderen momenteel?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge