My Pinterest favorites #35 Inpakken maar!

Je merkt het aan alles, de feestdagen staan voor de deur! De winkels beginnen al met hun versieringen, en mensen beginnen al wat inkopen te doen. De maand november begint bijna, en dat betekend natuurlijk de intocht van Sinterklaas, Pakjesavond en even later ook Kerst en Oud&Nieuw. Deze feestdagen staan natuurlijk in het teken van cadeautjes krijgen en geven. Vaak vind ik het geven nog leuker dan het krijgen. Een passend cadeautje zoeken bij de juiste persoon. En natuurlijk het leukste: inpakken maar! Vandaag heb ik veel inspiratie gezocht om het zo origineel mogelijk inpakken van je cadeautjes.

Kijken jullie mee?

Sinterklaas

Cadeautjes inpakken  Cadeautjes inpakken Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakken  Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakken Cadeautjes inpakken 

Kerst

 Cadeautjes inpakken 

Cadeautjes inpakken  

Oud&Nieuw

  

Gaan jullie dit jaar ook veel cadeautjes inpakken? Dan hoop ik dat jullie veel inspiratie uit dit artikel kunnen halen. Ga lekker aan de slag voor de komende feestdagen, zo gaat het cadeautjes geven nog veel leuker zijn! Zelf ga ik zeker aan de slag, vooral voor pakjesavond!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor het inpakken van cadeautjes, kerst, sinterklaas, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Geven jullie graag cadeautjes?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge