Mijn maand in foto’s #10 | Herfst, Logeren en Kikker!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 01 november! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand oktober stond in het teken van herfst, logeren en kikker! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Dierendag

Ook op school werd dierendag gevierd. En Nina moest toch echt even haar Giraffe laten zien in de klas. Natuurlijk mocht haar favoriete knuffel niet nat worden dus ging hij onder haar jas!

Nina appeltjes

Oma heeft een mooie boom met sierappeltjes staan. Nina moet er altijd even naar kijken…

Herfst

Herfst! Eikeltjes zoeken, paddestoelen spotten en heerlijke boswandelingen maken. Er is zoveel te zien dit seizoen!

Schoenen

De nieuwe laarsjes die we hebben gewonnen via Alboe komen dus goed uit, en ze staan ook nog eens prachtig!

Plant

Binnen heb ik het een beetje opgefleurd met bromeliaplanten, deze planten geven meteen heel veel vrolijkheid aan de woonkamer!

Stempelen

Nina heeft de letterhoek ontdekt! Lekker stempelen en stiekem al wat letters oefenen.

Paddestoel

Ook in de tuin spotten we een aantal paddestoelen!

verven

Vingerverven is natuurlijk hartstikke leuk, dus Nina mocht lekker de blaadjes aan de boom ‘stempelen’.

Chocolade

Van Libeert kreeg ik een prachtig pakket met heerlijke chocolade. Ik ben al helemaal in de Sinterklaas stemming!

De school van Nina staat midden in een nieuwbouwwijk waar ze nog druk aan het bouwen zijn. Als het flink regent is het dus nogal modderig…

16 oktober gingen we een middagje naar het bos om op zoek te gaan naar de ‘echte’ paddestoelen. Rood met witte stippen! En Nina heeft ze gevonden hoor…

Appeltaart

Op de school van Nina werd een boekenmarkt georganiseerd en daarvoor heeft mijn moeder een heerlijke appeltaart gebakken. De opbrengst van de boekenmarkt was enorm!

Op woensdagmiddag gaat Nina altijd met mijn ouders mee om boodschappen te doen bij mijn man in de winkel. Nina rekent dan altijd zelf even af!

Intratuin

Deze maand hebben we ook een bezoekje gebracht aan de Intratuin. Helaas waren we net iets te vroeg en was de kerstshow nog niet open. Gelukkig stonden de dorpjes al wel helemaal uitgestald en Nina (en wij ook) keek haar ogen uit!

Logeren

Herfstvakantie! Dus mocht Nina logeren bij haar opa en oma. Ze neemt een hele koffer mee voor 1 nachtje, en al haar knuffels moeten natuurlijk mee…

Regen

Als je even naar de buurvrouw gaat moet je natuurlijk wel een paraplu mee als het een beetje regent.

Behang verf

Eindelijk ga ik dan (samen met mijn moeder) de slaapkamer van Nina aanpakken. De verf en het behang is al gekocht!

Gym

In de herfstvakantie moest ik ook even werken maar gelukkig mocht Nina even naar haar tante. Er werden in de herfstvakantie veel dingen georganiseerd voor de jeugd en zo namen mijn nichtjes en tante Nina mee naar een instuif van de gym. Nina was natuurlijk helemaal blij met de trampoline.

Shirtjes

Ik was al een tijdje op zoek naar een aantal shirtjes maar kon niet erg slagen. En als je dan een beetje gehaast even in een winkel in je eigen dorp kijkt slaag je binnen 20 minuten voor 5 stuks!

Kinderboerderij

Op 24 oktober gingen we ‘s middags gezellig naar de kinderboerderij. Het was heerlijk weer en Nina haar nichtjes waren er ook. Een middag lekker spelen in de buitenlucht, genieten!

Verlanglijstje

Het is weer de tijd van verlanglijstjes maken, en ook Nina is begonnen! Zo leuk om dit nu samen met haar te doen, al snapt ze nog niet erg dat ze toch echt nog even moet wachten tot 5 december.

Kikker

De hele herfstvakantie moest mijn man werken en zijn we er dus niet als gezin op uit geweest. Maar op zaterdag was hij vrij en gingen we spontaan naar Kikker! Het was echt een erg leuk theater en Nina heeft ook erg genoten en meegezongen.

Kikker

En natuurlijk ging ze ook nog even met Kikker op de foto!

Mia Muis

Afgelopen week kreeg Nina een tas mee naar huis van school. Mia Muis mag bij ons logeren! Deze muis mag een week lang met ons op avontuur…

Wij hebben een gezellige en drukke maand gehad. De herfst is nu echt begonnen, we hebben flink wat voorbereidingen voor de intocht en de Pietenfabriek maar dat is juist hartstikke leuk. Ook ben ik begonnen met een nieuwe baan, ook weer een nieuwe uitdaging! Jullie kunnen mij natuurlijk volgen op mijn Instagram en Facebook om sneller op de hoogte te zijn van alles!

Hoe was jullie maand?

irma

1 Comment

  • Wat een leuke foto overzicht! vooral leuk om al die herfst foto’s te zien met paddestoelen.

Geef een reactie

CommentLuv badge