Libeert | Héérlijke Sinterklaas chocoladefiguren

Sinterklaas? Nu al? JA! Zoals jullie wel weten ben ik dol op het Sinterklaasfeest, en zijn we alweer een behoorlijke tijd druk bezig met het organiseren van een geweldig feest. Maar ook de schappen in de supermarkten liggen weer vol met pepernoten, marsepein en heeeeerlijke chocoladefiguren! Sinterklaas komt binnenkort dus echt weer naar Nederland om alle kinderen een bezoekje te brengen, schoentjes te vullen, en pakjesavond te vieren. Een grote vraag voor de volwassenen is en blijft natuurlijk: ‘Wat stoppen we in de schoentjes?’.

Kijken jullie mee?

Schoen zetten

Chocolade

Het zetten van een schoen is een eeuwenoude traditie. In Nederland doet men dit al vanaf de 15e eeuw. Arme mensen zetten hun schoen bij de kerk en rijke burgers stopten daar geld in, dat vervolgens onder de armen werd verdeeld. In de 16e eeuw begon men met het gebruik dat kinderen thuis hun schoen zetten, waar deze door hun ouders werd gevuld met speelgoed en snoepgoed. Inmiddels zetten de kinderen in Nederland nog steeds met liefde hun schoen tijdens de sinterklaasperiode. Ook Nina heeft nu precies in de gaten dat ze haar schoen bij de (sier)kachel kan zetten. Dat Sinterklaas op dit moment nog niet in Nederland is begrijpt ze dan weer iets minder…

Chocolade

Libeert: dé chocolade van de Sint

Chocolade

Dit jaar brengt Libeert, dé chocoladeleverancier van de Sint, voor het eerst een speciaal bezoek aan Nederland. Met héérlijke, eerlijke en Belgische chocolade laat Libeert wensen van kinderen, ouders en grootouders in vervulling gaan! De Sint heeft Libeert verkozen tot dé leverancier van chocoladefiguren in Nederland.  Jong, oud – iedereen zal wegdromen bij deze traditionele chocoladefiguren met een speelse twist.

Héérlijk. Eerlijk. Belgisch.

Chocolade

De Sint vindt het belangrijk dat chocolade in de supermarkten van dezelfde kwaliteit is als die van banketbakkers en speciaalzaken. De Sint heeft daarom deze belangrijke taak aan Libeert toevertrouwd, want Libeert staat bekend om zijn kwaliteitschocolade. De ingrediënten van de chocoladefiguren worden nauwkeurig geselecteerd en gemaakt van Premium Belgische Chocolade (gemaakt van 100% pure cacaoboter). De chocoladefiguren worden enkel gemaakt van 100% eerlijke en gecertificeerde cacao.

Het assortiment

Chocolade

Uiteraard zitten er prachtig gedecoreerde sintfiguren (melk & pure chocolade) in het assortiment. Verschillende Sinterklaas en pieten figuren stelen de show!

Chocolade

Deze boot van Sinterklaas is al een heel leuk schoencadeautje natuurlijk! Of kijk er gezellig samen ‘Het Pepernotenjournaal’ mee.

Chocolade

Ik denk dat dit mijn favoriete ontwerp is: Sint op Paard. Dit ontwerp is er in melk & witte chocolade, en ziet er echt prachtig uit!

Chocolade

Ook zijn er leuke kleine schoencadeautjes verkrijgbaar, en ze passen precies in een kleine schoen! Zoals dit leuke Sinterklaasje, of bijvoorbeeld een Piet, paard, raket of beer!

De prijzen zijn erg leuk: van 1 euro tot 5 euro! Zo bied Libeert en de Sint voor ieder wat wils. De verschillende chocoladefiguren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Wat stoppen jullie dit jaar in de schoentjes?

irma

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge