My Pinterest favorites #32 Verkleden

De laatste weken / dagen zijn aangebroken van het schooljaar. Het is bijna zomervakantie! Ook Nina heeft bijna zomervakantie van de Peuterspeelzaal en mag na de vakantie starten op de Basisschool. Op veel scholen hebben ze als laatste dag een gezellige ‘meester & juffendag’, een feestelijke dag om het jaar af te sluiten. Vaak mogen de kinderen zich dan ook verkleden op school. Hiervoor heb ik wat leuke inspiratie bij elkaar gezocht om deze dag helemaal geslaagd te maken.

Kijk je mee?

Prinsen & Prinsessen

  

  

Dieren

  

  

Disney

  

  
Beroepen

  

 //i0.wp.com/i.pinimg.com/564x/9c/d6/64/9cd664c454967e0c6e4025c265123d32.jpg?resize=152%2C270 

Wil je ook nog wat leuke inspiratie voor een cadeautje voor de juf of meester? Neem dan eens een kijkje in dit artikel met 6 leuke cadeautjes op een rij! Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor school, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Hoe Nina zich gaat verkleden weet ik eigenlijk nog niet precies, het ligt natuurlijk ook beetje aan het weer. Ze heeft wel een heel leuk panter-outfit. Dus ik denk dat samen met wat schmink het een panter-outfit gaat zijn. Nu nog even oefenen met schminken… Hebben jullie daar misschien nog goede tips voor? Laat het zeker weten in een reactie hier onder het artikel.

Hoe gaan jullie kinderen graag verkleed?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge