Mijn maand in foto’s #06 | Strand, vakantie en de processierups!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 28 juni! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand juni stond in het teken van de ! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Strand

Aan het begin van deze maand was het (ook) prachtig weer! Overdag naar het strand hou ik niet zo van, maar aan het eind van de middag vind ik het hartstikke leuk! Dan is het iets afgekoeld, staat er meestal een lekker windje en is het niet meer zo druk. Nina heeft ook genoten zoals jullie wel aan de foto kunnen zien!

BBQ

Mijn ouders hadden ons uitgenodigd voor een kleine eerste barbecue van dit jaar. Altijd genieten…

Peuterspeelzaal

Op de Peuterspeelzaal hadden ze nieuw speelgoed in het lokaal neergezet. Nina vond het hartstikke leuk om haar papa even na te doen!

Bloemen

Deze maand stond op Squla in het teken van de wilde bloemen. Samen met Oerrr – Natuurmonumenten kwamen ze in actie en hadden ze allemaal spelletjes die in het teken stonden van bijen en wilde bloemen. Zo kon je ook een gratis pakketje aanvragen met zaadjes, en die hebben we samen geplant! Dat vind ik ook echt zo leuk aan Squla, iedere maand hebben ze wel een (extra) thema buiten de gewone spelletjes om!

Alie Post

6 juni was ik samen met mijn moeder bij Massagepraktijk Alie Post voor een heerlijke voetenbehandeling!

Hommerich

Vrijdag 7 juni gingen we last-minute een heerlijk lang weekend weg naar het zuiden van het land: Hoeve Hommerich! Voor ons geen onbekende plek, maar wel een plek waar we heerlijk kunnen ontspannen en genieten. We gingen met z’n drieeen, en Nina mocht zelfs op een ‘groot’ bed slapen!

Maastricht

Natuurlijk gingen we op zaterdag even naar Maastricht! Echt één van de mooiste steden van Nederland.

Hommerich

‘s Morgens wakker worden met een kopje koffie en dit uitzicht…

Valkenier

Ook zijn we met Nina een dagje naar de Valkenier geweest. Ik stelde me er niet veel bij voor omdat ik heel veel negatieve recensies had gelezen… maar wat is dit een super leuk park voor peuters en kleuters! Het is niet al te groot, maar erg gezellig en leuke attracties waar de kleintjes allemaal in kunnen. Zelfs de grote achtbaan (die toch echt wel heel snel ging!) vond Nina helemaal het einde!

Kneipp

Deze maand kwam ook het artikel online over de nieuwe Kneipp douches. Heerlijke nieuwe geuren voor deze zomerse dagen! Op mijn Instagram account had ik hier ook een leuke winactie mee. Hou trouwens mijn Instagram in de gaten want er komen binnenkort nog veel meer winacties aan!

Paarden

Er was een grote barbecue op een boerderij waar mijn man de spullen voor moest leveren. Nina mocht even mee om te kijken, en ze was natuurlijk niet weg te krijgen bij de paarden! Ze mocht zelfs even een ritje maken en helpen met het verzorgen van een paard. Ze heeft echt genoten!

Logeren

Zaterdag 15 juni hadden wij een uitje met mijn schoonfamilie, en dat betekende dat Nina voor het eerst ging logeren bij mijn ouders! Ze vond dat ze wel een hele koffer nodig had voor 1 nachtje…

Lush

In Maastricht kon ik Lush natuurlijk niet overslaan. Deze bal is nog van de Moederdag collectie, maar was echt heerlijk!

Vaderdag

16 juni was het Vaderdag! Deze leuke houten sleutelhangers heb ik besteld bij Feestjevanhout voor mijn vader en mijn man.

Werkplek

Met al die mooie dagen deze maand had ik af en toe mijn werkplek lekker buiten onder de overkapping.

Asperges

Afgelopen zondag hadden wij mijn ouders en broertje uitgenodigd om lekker asperges te komen eten. Ze waren heerlijk en gingen allemaal op!

Oma bouwt een motorboot

Van Uitgeverij de Fontein heb ik die prentenboek ‘Oma bouwt een motorboot’ ontvangen. Over dit boek heb ik een recensie geschreven en die is hier te lezen.

Kleefroller

Net als de rest van Nederland is de processierups ook hier neergestreken. Bij ons woning staan aardig wat bomen dus we zitten alle drie onder de uitslag helaas. De laatste dagen van deze maand stonden dus vooral in het teken van kleefrollers, plakband en blijven smeren!

Tuin

Afgelopen zaterdag heb ik bij Praxis hier om de hoek wat plantjes meegenomen om de tuin nog iets op te vullen. Onder andere een prachtige klimroos!

Strand

De laatste dagen was het natuurlijk hartstikke warm. Overdag bleven we vooral binnen of in het zwembadje, en ‘s avonds nog even lekker spelen op het strand.

Konijnen

Ook de konijntjes hadden het behoorlijk warm. Ik gaf ze veel ruimte in de schaduw, koude flessen water om tegen aan te liggen en genoeg te drinken uiteraard!

 

Hoe was jullie maand?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge