Een kijkje bij… Gerjanne!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de slaapkamer van Cynthia. Deze week laat Gerjanne haar tuin zien, vandaag ‘Een kijkje bij… Gerjanne’!

Kijken jullie mee?

Gerjanne | Hallo allemaal, leuk dat jullie een kijkje nemen op deze blog. Ik ben Gerjanne Overweg en ik ben 24 jaar. Sinds vorig jaar ben ik getrouwd met mijn lieve man Jorian. Wij hebben 1.5 jaar geleden ons huis gekocht op de Veluwe in Heerde (dat ligt tussen Apeldoorn en Zwolle). Wij wonen in een tussenwoning die gebouwd is in 2007.

Overkapping

Na lang twijfelen hebben we dit jaar besloten om de tuin helemaal aan te pakken. En er een tuin van te maken naar onze smaak. Bezig zijn met het interieur is voor mij echt een hobby. Ik vind het heerlijk om Pinterest en Instagram bij langs te gaan en te zoeken naar inspiratie. De indeling en inrichting hebben wij dus ook zelf bedacht van de tuin.

Overkapping

We zijn begonnen met het bouwen van de overkapping. Mijn man heeft deze zelf van Douglas hout gemaakt. We zijn gewoon wat zaterdagen naar tuinwinkels gegaan en op die manier heeft hij de kunst afgekeken. Foto’s gemaakt en bouwtekeningen op internet bekeken. Echt een tip voor degene die handig zijn met hout, het scheelt je veel geld.

Overkapping

Het straten hebben wij deels laten doen. En daarna kwam natuurlijk het leukste, de tuin inrichten!!

Overkapping
Onze wegwijzer paal van de bruiloft hebben we bewaard en weer in de tuin gestoken.

Overkapping

We zijn blij met het eindresultaat, een tuin die bij ons past en waar we heel wat zomeravondjes kunnen doorbrengen!

Voor meer inspiratie of vragen, neem een kijkje op mijn Instagram account.

Liefs,
Gerjanne

Wat een gezellige tuin Gerjanne!

Wat vinden jullie van deze tuin?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge