De 6 leukste cadeautjes voor de juf of meester op een rij!

Nog maar ongeveer 2 weken en dan is het alweer zomervakantie! Nina heeft genoten op de Peuterspeelzaal en mag na de zomervakantie naar de Basisschool. Ze kijkt er echt naar uit, ze voelt zich groot (maar blijft mijn kleine meisje!), stoer en ze denkt dat ze alles al weet. Binnenkort is dus de laatste dag, en dan willen we natuurlijk ook de meesters en juffen een klein bedankje geven voor het afgelopen schooljaar. Ik heb de leukste cadeautjes voor de juf of meester bij elkaar gezocht en in dit artikel geplaatst.

Kijken jullie mee?

Buisjes

cadeau juf

Zien deze buisjes er niet lief uit? Ze zijn gevuld met thee, zaadjespapier of zonnebloempitten! De buisjes kosten €4,- per stuk en zijn te koop via het Instagram account van Lievigheidje.

Memobord

cadeau juf

Een memobord kan natuurlijk iedere juf of meester goed gebruiken. Naast het memobord krijgt de juf of meester een notitieblokje met op de voorkant de tekst: ‘Bedankt voor alles!’. Samen met de pen is dit een prachtig meester- of juffencadeautje voor aan het einde van het schooljaar! Het memobord is te bestellen via de website van Allerleukst voor maar 6,50.

Sleutelhanger

cadeau juf

Voor vaderdag heb ik bij Feestjevanhout sleutelhangers besteld voor mijn vader en mijn man. Nu zijn ze er ook voor de juf met de tekst ‘Sleutel van de leukste klas’! De sleutelhangers kosten € 8,95 en zijn handgemaakt. Zo heb je dus wel een erg origineel cadeautje voor de juf of meester!

Snoepzakje

cadeau juf

Houd de juf van snoepjes? Dan is deze snoepzak het perfecte afscheidscadeau. Deze goudkleurige zak is gevuld met een mix van zuurtjes, tofffees in diverse smaken zoals fruit, mint en caramel. Ze zijn te bestellen via de website van Littlemisspineapple voor maar € 3,95.

Tas

Tas juf

De meesters en juffen kunnen altijd wel een tas gebruiken, ze slepen zoveel mee iedere dag! Deze leuke tas shop je bij Miekinvorm voor maar € 4,95, en is natuurlijk ook verkrijgbaar met een tekst voor de meesters!

Kaart + armbandje

Kaartje

Een kaartje met een persoonlijke boodschap vind ik altijd hartstikke leuk. En dit armbandje maakt het voor de juf helemaal speciaal! Deze leuke kaartjes zijn te koop bij Idilie Conceptstore en kosten maar 2,95 per stuk!

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven, zelf kan ik eigenlijk al niet meer kiezen!

Wat geven jullie aan de juf of meester?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge