My Pinterest favorites #19 Zomer interieur

Wat hebben we een mooi weekend gehad, en de warme temperaturen zijn nog lang niet voorbij! Natuurlijk leven we nu het meeste buiten, op het balkon of lekker in de tuin. Buiten eten, relaxen, tuinieren, lezen en lekker borrelen. Maar in Nederland weet je het maar nooit, het kan zo weer omslaan! En dan wil je natuurlijk ook een beetje ‘zomers’ in je woonkamer zitten. Vandaag deel ik een aantal mooie zomerse interieurs zoals een mooi ‘Beachhouse’, ‘Cleane white’ en een ‘Colorful house’. Allemaal verschillende stijlen, voor ieder wat wils! Ga er lekker rustig voor zitten en scroll door alle mooie plaatjes, en natuurlijk kunnen jullie meteen met alle inspiratie aan de slag!

Kijken jullie mee?

Beachhouse

   

  

Cleane White
  

  

Colorful House
 
 

  

Naturel Wood
  

  

Hebben jullie het interieur aangepast op de zomer? Zelf heb ik twee nieuwe fauteuils gekocht, en die zijn eindelijk binnen gekomen! Het geeft de woonkamer meteen een andere uitstraling. Ook zijn er wat schelpen en andere zomerse decoraties bij ons in de woonkamer te vinden. Hopelijk heb ik jullie en beetje inspiratie kunnen geven door deze vier stijlen aan jullie te laten zien. Laat je hieronder weten voor welke stijl jij gaat?

Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Ben je ook op zoek naar wat inspiratie voor de badkamer? Bekijk dan eens dit artikel.

Voor welke stijl gaan jullie deze zomer?

irma

 

 

Bron: Pinterest, klik op de foto voor de originele bron (als deze bekend is)
Uitgelichte afbeelding: Unsplash

3 Comments

  • Ik hou echt van Pinterest, wordt altijd blij van de interieur fotos die erop staan maar doe er ook vaak fashion ideetjes op! Ik vind zo’n okergele muur toch wel heel tof samen met zo’n bamboo plant erbij! In love, haha! 🙂

  • Mooie foto’s! Daar krijg ik gewoon goede zin van… 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge