Mijn maand in foto’s #06 | Dierentuin, Vaderdag en genieten!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien en het is alweer bijna Juli! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En deze maand stond in het teken van de dierentuin, Vaderdag en genieten! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Pioenrozen

Van de een op de andere dag zat de pioenroos bij ons in de tuin vol met knoppen. En eigenlijk meteen de dag er na waren ze allemaal al open. De bloemen zijn best wel zwaar voor de dunne steeltjes dus ze lagen meteen op de grond, zonde! Ik heb ze dus gesnoeid er kon er lekker binnen van genieten!

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

Mijn ouders hadden kaartjes gewonnen voor een dierentuin. En als verrassing namen ze ons 2 juni mee naar Dierenpark Amersfoort! Wat heeft Nina genoten… Ze heeft door het hele park gelopen zonder te klagen, ze vond alle dieren geweldig (maar de glijbanen waren favoriet) en genoot van alle aandacht. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over dit park online.

Dierenpark Amersfoort

Als lunch hebben we lekkere broodjes gekocht, en die waren echt heerlijk!

Hangplant

Deze maand stond ook echt in het teken van genieten in de tuin!

Haar

Op woensdag 6 juni ben ik naar de kapper geweest, het resultaat was weer lekker kort, fris en licht!

Kleding

Via social media had een een kledingsetje van het merk NOP kidswear gewonnen. Een mooie spijkertregging en een shirtje voor Nina! De schoenen zijn van Reebok die ik besteld heb via Footway.

WILKINSON

Deze maand kwam er ook een artikel online met een leuke Vaderdag tip!

Kraamfeest springkussen

Op zaterdag 9 juni was het kraamfeest van mijn vriendin en haar man. Zij hebben een prachtig jongetje gekregen en hadden natuurlijk groot feest! Voor de kinderen stond er een springkussen dus jullie weten wel waar Nina te vinden was…

Keuken

Soms heb je van die dagen… dan maak je ‘even’ je keuken schoon!

Playmobile

Een ochtendje naar Zwolle pakte goed uit voor Nina. Ze had geweldig goed haar best gedaan dus trakteerde haar papa haar op het konijnenhok van Playmobil!

Genieten

Met papa in de tuin

Harm Hendrik was druk in de tuin bezig toen Nina op bed moest, dus kwam ze nog even snel knuffelen!

Wandelen

Zaterdag 16 juni gingen we aan het einde van de middag nog even lekker uitwaaien langs het water.

Vaderdag ontbijt

Zondag 17 juni stond natuurlijk in het teken van Vaderdag! We hadden een heerlijk ontbijt voor Harm hendrik en Nina had een super leuke parkeerkaart met haar eigen foto gemaakt. En als cadeautje kreeg hij een rookoven van ROOKmetSMAAK.

Lunch

Een lekkere lichte lunch voor tussendoor!

Modifast

Via het Instagram-account van Ilonka heb ik een pakket van Modifast gewonnen. En op dit moment ben ik daar mee bezig! Niet om vele kilo’s af te vallen maar om wel weer even in een ‘normaal’ ritme te komen. Al het snoepen tussendoor mag er af en weer normaal ontbijten!

Opblaasitems

Deze maand is de zomer begonnen en daarom had ik een leuk inspiratie artikel met de leukste opblaasitems voor in het zwembad of op het strand!

Nagels

Afgelopen zaterdag hadden wij een feestje want mijn schoonmoeder werd 60 jaar! Daarvoor had ik mijn nagels even bijgewerkt met deze prachtige nagels van ImPRESS.

Zandbak

De laatste dagen van deze maand stonden vooral in het teken van lekker buiten spelen en genieten! Nina zat hier lekker in de zandbak zandkastelen aan het bouwen!

Hoe was jullie maand juni?

irma

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge