4 paar schoenen onder de €100,-

Nina groeit op dit moment erg hard. Ik merk het in wie ze is, wat ze doet, en wat ze kan. Maar ook in haar lengte! Volgens mij komt er iedere dag een centimeter bij. Overdreven natuurlijk, maar soms voelt het echt zo. Koop je net een nieuwe broek, en de week erna is deze echt veel te kort. Dit is voor veel ouders vast herkenbaar. Van Footway mocht ik schoenen voor Nina uitzoeken, en dat heb ik gedaan! Want ook haar voeten groeien flink, en een meisje…. heeft nooit genoeg schoenen!

Kijken jullie mee?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van de webshop Footway had gehoord voordat ze mij benaderden. Maar na een kijkje genomen te hebben zag ik al vrij snel dat ze heel veel merkschoenen verkochten. Ik ben flink losgegaan, en heb 4 paar schoenen voor Nina gekocht!

Reebok

Reebok

Deze stoere stappers van Reebok vind ik hartstikke leuk voor in het najaar, op dit moment zijn ze dus ook nog een maatje te groot. De schoenen zijn een hogere model sneaker, en de hak voelt ook heel stevig aan. Op dit soort modellen kan Nina erg goed lopen, en ze staan straks vast erg leuk onder een mooie spijkerbroek!

Reebok

De schoenen zijn donkerblauw met lichtblauw en paars, en door de paarse veter zit een mooi zilverkleurig glitterdraadje. Deze schoenen kosten € 31,-.

Gulliver

Gulliver

Ook deze stoere sneakers van Gulliver zijn een hoger model en voelen lekker stevig aan. De veter die er in zit is voor de sier, maar de schoen is erg gemakkelijk aan te trekken doormiddel van de rits aan de zijkant. Zo kan Nina ze vast ook snel zelf aantrekken!

Gulliver

De details van deze schoenen vind ik ook erg mooi zoals de ‘schubben print; en de diverse stiksels. Erg mooi afgewerkt! Deze mooie witte schoenen kosten € 28,-.

Toms

Toms

Voor de zomerse dagen had Nina nog ‘nette’ sandaaltjes nodig. En deze sandaaltjes van Toms vielen meteen op! Vooral het printje met de roze kleur vond ik echt erg leuk. Netjes maar toch een beetje stoer.

Toms

De sandaaltjes zijn erg mooi afgewerkt en kun je aantrekken doormiddel van klittenband. De sandaaltjes kosten € 28,-.

Havaianas

Havaianas

Tot nu toe heeft Nina alleen nog maar sandaaltjes, schoenen en laarsjes gehad. Dus dit zijn haar eerste echte slippers!

Havaianas

Deze slippers van het merk Havaianas hebben een leuke roze / beige print en zien er erg zomers uit! Deze slippers zijn te koop voor € 19,-.

Ik vind zelf dat ik goed geslaagd ben voor Nina, 4 paar schoenen onder de € 100,-! Dit was mijn eerste keer bestellen bij Footway, en ik ben zeker tevreden. Het bestellen via de website ging gemakkelijk, al was het wel even zoeken waar je een kortingscode kon invullen. Er staan heel veel merken in deze webshop dus als je al fan bent van een merk kun je deze ook selecteren. Natuurlijk kun je ook zoeken op schoenmaat, kleur of model. De bestelling was erg snel binnen, netjes verpakt en de schoenen zien er erg goed uit. Ook zaten er meteen spullen bij voor het eventueel retour sturen.

Kopen jullie vaak online schoenen?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

35 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge