Vaderdagtip: De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Mannen met baarden… hartstikke leuk natuurlijk maar alleen als ze netjes en verzorgd zijn! Daarom heb ik vandaag een leuke Vaderdag tip voor jullie: de nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense. Dit is een nieuw scheersysteem dat zich aanpast aan iedere gebruiker. Harm Hendrik heeft het alvast getest, en vandaag vertel ik jullie over dit nieuwe product!

Kijken jullie mee?

WILKINSON SWORD HYDRO 5 SENSE

De verpakking ziet er al erg mooi, stoer en sportief uit. Aan de voorkant van de verpakking kun je het mesje al zien zitten, en staat afgebeeld dat het mesje meebeweegt. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld dat het mesje zich aanpast aan jou manier van scheren en waar de vergrendelknop voor dient.

WILKINSON SWORD HYDRO 5 SENSE

 ’s Werelds eerste scheersysteem dat te personaliseren is. Dat voorkomt een geïrriteerde huid.

WILKINSON SWORD HYDRO 5 SENSE

Iedere man heeft een ander gezicht, een andere vorm en een ander scheerritueel. Daarom bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de oorspronkelijke staat.

WILKINSON SWORD HYDRO 5 SENSE

De nieuwe Hydro 5 Sense navulverpakkingen van scheermesjes met gelcartridges zorgen voor een verdere verzorging van de huid tijdens de scheerbeurt. De ‘comfort’ mesjes, met kruidenextracten, zijn speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.

WILKINSON SWORD HYDRO 5 SENSE

Met dit mesje merk je dat het vormt naar jou gezicht. Zo is er de schokabsorberende technologie die voor een zachter contact met de huid zorgt, óók als er met het mesje veel druk wordt uitgeoefend. Dit voorkomt natuurlijk veel huidirritatie, al is het wel even oefenen hoe het mesje op je huid reageert. Volgens Harm Hendrik is het een fijn mesje wat na een aantal keer gebruikt te hebben perfect werkt. Wel mist hij een fijn mesje aan de bovenkant om bijvoorbeeld zijn snor of lijntje mee bij te werken. Maar als je man gladgeschoren is, is dit een fijn scheermes voor Vaderdag!

Adviesverkoopprijs:

  • Hydro 5 Sense apparaat incl. 1 Comfort mesje € 9,99
  • Hydro 5 Sense Comfort navulling met 4 mesjes € 16,99

Verkrijgbaar bij : Drogisterij en supermarkt

Wat geven jullie je vader voor Vaderdag?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge