Kruidvat Energizing, Relaxing & Fruity Cocktail gezichtsmaskers

Het is alweer de laatste maand van het jaar, tijd om onszelf eens even in de watten te leggen! Na deze drukke maand(en) kan mijn huid wel een oppepper gebruiken, drukte vanwege de Sinterklaas evenementen, slecht weer en make-up is geen goede combinatie voor je huid. Het kwam dus goed uit dat deze nieuwe gezichtsmaskers van Kruidvat op de mat vielen. Ik kon even wat ‘me-time’ momentjes gaan inplannen, en deze maskertjes eens uitgebreid gaan testen voor jullie!

Kijken jullie mee?

Energizing

Gezichtsmasker

Een beetje energie kan ik echt wel gebruiken! De laatste dagen heb ik het gevoel of ik de hele dag wel kan slapen, dus kom maar op!

Gezichtsmasker

Volgens de verpakking: Dit Energizing tissuemasker is echt een weldaad voor de vermoeide huid en geeft een snelle energieboost. Avocado-olie en cupuacu boter (stimuleert het herstel van de natuurlijke vochtbalans en de elasticiteit van de huid) verzorgen de huid en zorgen voor een zijdezacht gevoel. Bovendien kalmeert de aloë vera de huid en stimuleert de huidregeneratie.

Gezichtsmasker

Gezichtsmasker

Na het openen van het zakje zie je het masker al zitten. Een heerlijke ‘schone/frisse’ geur komt je tegemoet. Het masker heeft de vorm van een gezicht uiteraard, maar wel wat groot. Natuurlijk is er geen ‘standaard’ formaat gezicht, maar het is wel even puzzelen om het goed op je gezicht te krijgen. Je kan gelukkig de meeste delen wel goed over elkaar heen vouwen, en dan blijft het goed zitten. Je voelt meteen dat het erg fris en schoon aanvoelt op je huid. Na ongeveer 10 minuten verwijder ik het masker en masseer ik de resterende lotion in de huid, dit voelt ook erg lekker aan. Na de tijd voelt mijn gezicht erg schoon, fris en straalt zeker meer energie uit!

Fruity Cocktail

Gezichtsmasker

Volgens de verpakking: Het Peel-Off  Fruity Cocktail masker is een fris en fruitig masker dat dode huiscellen en vuil gemakkelijk verwijderd. Het masker is verrijkt met een heerlijke geur van granaatappel, cranberry en bosbessen. Na gebruik van het masker ziet de huid er weer gezond en stralend uit.

Gezichtsmasker

Wat een leuk voordeel is dat het zakje verdeeld is in twee delen! Zo kun je het masker gemakkelijk twee keer gebruiken zonder dat je een open zakje moet laten staan in de badkamer. Als je de verpakking open maakt komt er een hele zoete geur je tegemoet, ook ruik ik iets van een alcohol geur. De substantie is een donkerroze jelly. Het lijkt te dik om goed uit te smeren over je gezicht, maar dit ging heel goed! Ik heb een dunne laag op mijn gezichtshuid aangebracht, en na 15 minuten kon ik het masker van de boven- en zijkanten voorzichtig naar het midden toe van de huid trekken. Daarna heb ik mijn gezicht nog even met lauwwarm water gewassen om alle restjes er af te halen. Mijn gezicht voelde schoon en glad aan, maar wel wat droog. Ik had de neiging om er meteen een dagcreme op te doen, terwijl ik dat met het Energizing tissuemasker absoluut niet heb. Misschien is een peel-off masker niets voor mij, al vind ik het wel super leuk om te doen!

Relaxing

Gezichtsmasker

Volgens de verpakking: Dit Relaxing gezichtsmasker heeft een heerlijke warme geur ontspant direct lichaam en geest. De toegevoegde cacaoboter en amandelolie verzorgen de huid en laten de huid weer zacht aanvoelen.

Gezichtsmasker

Ook dit Relaxing masker heeft het leuke voordeel dat het zakje verdeeld is in twee delen! Na het openen van het zakje van het Relaxing gezichtsmasker komt er een mooie zachte witte crème uit met een heerlijke warme geur! Als eerste heb ik mijn gezicht schoongemaakt, en daarna heb ik het gezichtsmasker gelijkmatig op mijn huid aangebracht. Ik heb het ongeveer 10-15 minuten laten zitten en daarna inmasseert en afgespoeld met warm water. Dit masker voelt heel zacht aan, en is heel prettig om op je gezicht te hebben, je moet oppassen dat je het niet vergeet! Na de tijd voelde mijn gezicht zeker heel zacht en schoon aan. Dit vind ik echt een heerlijk masker voor de koude winterdagen!

De Energizing, Fruity Cocktail, en Relaxing heb ik voor jullie mogen testen, maar Kruidvat biedt acht verschillende soorten gezichtsmaskers, dus is er altijd wel één die perfect bij jou past.

De hele collectie bestaat uit:
Hydrating Mask
Lemon Cake Creamy Mousse Mask
Multi Mask
Peel-Off Mask Fruity Cocktail
Q10 Revitalizing Mask
Relaxing Mask
Tissue Mask Anti-Aging
Tissue Mask Energizing

De nieuwe gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar voor € 0,89 per stuk bij alle Kruidvat-filialen en online via de website.

Hebben jullie de nieuwe gezichtsmaskers van Kruidvat al geprobeerd?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge