Kerstnagels met imPRESS

Nagels is voor mij altijd een ‘dingetje’ geweest. Als kind was ik een echte nagelbijter, en ook op later leeftijd had ik niet de mooiste nagels van het land. Een mooie nagellak had ik altijd wel in huis, maar daar heb je toch ook mooie nagels voor nodig. Zeker nu voor de feestdagen wil je wel iets bijzonders. Bij Kruidvat zag ik deze imPRESS nagels, en die heb ik op mijn lijstje voor sinterklaas gezet, en gekregen!

Kijken jullie mee?

Nepnagels met lijm kennen we allemaal wel. Maar dat is toch wat lastig als je dat bij jezelf netjes moet aanbrengen. De nagels van imPRESS zijn zonder lijm. Aan de achterkant van de nagel zit een plakstickertje die je kan verwijderen en zo kan je de nagel op je eigen nagel plakken. Ik was wel heel erg benieuwd of dit ook stevig zou zijn en stevig zou aanvoelen.

Nagels imPRESS

De verpakking van de nagels is wit, en het onderste deel is transparant zodat je de nagels goed kan zien die er in zitten. In het onderste deel zitten de ‘bijzondere’ nagels, in dit geval de nagels met glitters.

Nagels imPRESS

Het pakketje bevat 30 nagels inclusief 6 nagels met glitters, een reinigingsdoekje, een mini vijltje, een mini houten bokkenpootje waarmee je je nagel riemen kunt terugduwen en de instructies. De kleur van de nagels is heel diep/donkerrood, een prachtige kleur voor de feestdagen! De glitter nagels zijn met goudtinten.

Nagels imPRESS

Omdat ik graag een leuke look voor de feestdagen wilde maken deed ik de glitternagels op mijn ringvingers. Als eerste zocht ik de juiste maten bij de juiste vingers. Daarna heb ik mijn nagels geveild en schoongemaakt. Toen ik de sticker van de achterkant van de nagel verwijderde kon ik ze heel gemakkelijk op mijn eigen nagels plakken. Het aanbrengen ging heel gemakkelijk, en vooral snel! Binnen 20 minuten had ik prachtige nagels. Als laatste heb ik de nagels nog iets bijgevijld zodat ze de lengte hadden die voor mij prettig zijn.

Het viel me meteen op dat de nagels heel stevig zitten en dat je er geen erg in hebt tijdens het dragen, wat je vaak met de plastic nagels die je met lijm moet bevestigen wel hebt. Ik kon er gewoon alles mee doen! Na vijf dagen gingen er twee nagels los zitten, ik had dan natuurlijk twee nieuwe nagels kunnen plakken, dan had ik er nog wel een paar dagen mee kunnen doen! Ik vind het een prachtig product dat ik zeker vaker ga kopen (en dat stiekem ook al gedaan heb in andere kleurtjes!).

De imPRESS nagels zijn onder andere te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie wel eens nagels van imPRESS?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge